TALLER

Distància curta. "Mira'm! Retrats i altres ficcions a la Col·lecció "la Caixa"


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Sevilla 

Del 13 de març al 2 de juny de 2017

 • Adreça:

  Camino de los Descubrimientos, esquina C/ Jerónimo de Aguilar, 41092 Sevilla, Sevilla

 • Horari:

  De dilluns a divendres, a les 10 i 12 h

 • Durada:

  1 h 30 min
 • Reserves:

 • Preu:

  25 €/grup (màxim 30 alumnes)

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.

  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

  Si desitja realitzar qualsevol activitat en altres idiomes (anglès, italià o francès), posin-se en contacte amb nosaltres:
  Tlf.: 955 65 76 34
  Mail: rcaixaforumsevilla@magmacultura.net

 • Accessibilitat:

  -

Pestañas principales

Què configura una identitat? Quina influència exerceixen les relacions familiars i culturals en la construcció del nostre jo? Com ens presentem a través de les imatges? En aquest taller, aquestes i altres preguntes ens serviran per analitzar l'ampli ventall de factors que intervenen en la definició de com som. A partir de l'observació, el diàleg i l'ús de materials didàctics, exploraràs en profunditat una petita selecció d'obres de la Col·lecció d'Art Contemporani "la Caixa" que et permetran reflexionar sobre el paper que té la imatge en la representació d'un subjecte.

Per abordar totes aquestes qüestions, el taller Distància curta proposa un nou format en el qual són els alumnes els que adquireixen un paper actiu com a espectadors i van construint el discurs mentre l'educador opera com a guia per a l'aprenentatge. I és que tots considerem que les obres d'art ens diuen coses molt importants, però què en podem dir nosaltres? Al cap i a la fi, interpretar l'art és mantenir una conversa, i per establir qualsevol conversa, cal que les dues parts hi intervinguin activament. El taller vol propiciar que es produeixi aquest diàleg, i de la manera més rica possible. Finalment, duràs a terme una proposta plàstica en què descobriràs com pots utilitzar diferents mitjans per donar forma a les idees que hem treballat.

 


Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: