CONFERÈNCIA

DOMESTIC DATA STREAMERS: Trencar estadístiques. Dissenyadors i psicòlegs que fan art

Futur variable


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

11 de febrer i 8 de març de 2016

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dimarts i dijous, a les 10.00 h

 • Durada:

  2 h
 • Reserves:

 • Preu:

  25 €/grup (màxim 30 alumnes)

 • Aforament:

  150 places
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.

  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos-en per avançat. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Què fa un psicòleg treballant amb dissenyadors? I què fan dissenyadors de diferents disciplines –interior, gràfic, interactiu, audiovisual– dedicant-se a l'art? Domestic Data Streamers és un col·lectiu jove que té trajectòria internacional. El seu èxit es troba en la capacitat de barrejar tarannàs, combinar disciplines i ser molt originals. Amb tot, trenquen estadístiques i, de fet, fan de l'estadística i la representació de gràfics el seu segell.

Domestic Data Streamers és un col·lectiu de dissenyadors i investigadors de Barcelona. Desenvolupen i proposen nous mètodes centrats en la cocreació i la interacció basada en el llenguatge local i l'experiència pràctica. Creen instal·lacions de dades en temps real en els espais, interaccionant amb les persones i el que els envolta. Fa poc han estat guardonats amb el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria de Disseny per l'obra Sand Falls, de l'exposició ""Big Bang Data"", presentada al CCCB de Barcelona. El jurat va valorar la voluntat i la capacitat de fer visible de manera poètica la complexitat de les dades, implicant el públic en les seves propostes, amb una lectura humanitzada del món tecnològic.

 

A càrrec de Domestic Data Streamers


Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: