TALLER

El pes d'un gest

Taller Distància Curta


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Del 15 de febrer a l'1 de abril de 2016

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  De dilluns a divendres, horari a convenir

 • Durada:

  1 h
 • Reserves:

 • Preu:

  25 €/grup (màxim 30 alumnes)

 • Aforament:

  30 places
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.

  Podeu sol·licitar aquesta activitat en anglès.

  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos-en per avançat. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Tots considerem que les obres d'art ens diuen coses molt importants, però, què hi podem dir nosaltres? Al cap i la fi, interpretar l'art és mantenir una conversa i, per establir qualsevol conversa, cal que les dues parts hi intervinguin activament. El taller "Distància curta" vol propiciar que es produeixi aquest diàleg, i de la manera més rica possible.

El taller proposa un nou format en què son els alumnes els qui adquireixen un paper actiu com a espectadors i van construint el discurs mentre l'educador opera com a guia per a l'aprenentatge. A partir de l'observació, el diàleg i la utilització de materials didàctics, en aquesta ocasió explorarem les obres de les col·leccions d'art contemporani de "la Caixa" i del MACBA: Dike, de Carl André, Waste Land, de Juan Muñoz, Pelle di cedro, de Giuseppe Penone i Serie VIII: "La Magie", de Brassaï.

Aquestes peces ens permetran treballar un conjunt d'aspectes relatius tant a qüestions espacials com conceptuals al voltant del concepte de mur: el ritme i la seriació, la divisió i la creació d'espais, el mur com a barrera, com a talaia, com a suport creatiu...

Després del diàleg a l'entorn d'aquests i d'altres temes, farem una proposta plàstica en què descobrirem com podem fer servir diferents mitjans per donar forma a les idees que hem treballat.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: