TALLER

Gestos iconoclastes, imatges heterodoxes

Distància curta


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Del 14 de març al 27 de maig de 2016

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  De dilluns a divendres, horari a convenir

 • Durada:

  1 h 30 min
 • Preu:

  25 €/grup (màxim 30 alumnes)

 • Aforament:

  30 places
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.

  Podeu sol·licitar aquesta activitat en anglès.

  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos-en per avançat. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Tots considerem que les obres d'art ens diuen coses molt importants, però, què hi podem dir nosaltres? Al cap i la fi, interpretar l'art és mantenir una conversa, i per establir qualsevol conversa, cal que les dues parts hi intervinguin activament. El taller "Distància curta" vol propiciar que es produeixi aquest diàleg, i de la manera més rica possible.
 
El taller proposa un nou format en què son els alumnes qui adquireixen un paper actiu com a espectadors i van construint el discurs mentre l'educador opera com a guia per a l'aprenentatge. A partir de l‘observació, el diàleg i la utilització de materials didàctics, en aquesta ocasió explorarem les obres de la Col·lecció d'Art Contemporani "la Caixa" Sense títol, de l'artista brasilera Valeska Soares, Suport amb marededéus, de l'artista alemanya Katharina Fritsch, i Sense títol, de l'artista francès Raymond Hains. Aquestes tres peces ens permetran interrogar-nos sobre la relació que establim amb les imatges. Quin paper tenen en la nostra societat? Per què les venerem? Com les gestionem? Per què són, en definitiva, tan importants? Aquestes i d'altres preguntes ens serviran per acostar-nos al valor simbòlic de les imatges i al seu poder comunicatiu.
 
Després del diàleg a l'entorn d'aquests i altres temes, farem una proposta plàstica que ens farà descobrir com podem fer servir diversos mitjans per donar forma a les idees que hem treballat.
 

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: