CONFERÈNCIA

MISSTECHIN: Crear un blog, inventar una professió

Futur variable

Forma part de: Futur variable: quins estudis he de triar?


 • Divendres 7 d'abril del 2017

 • 25.00 €

  Realitza una activitat de Ciència a CaixaForum Saragossa, i et convidem a tu i a la teva classe a visitar gratuïtament CosmoCaixa Barcelona i a realitzar l'activitat conduïda que triïs. Una invitació per a cada reserva.

  Comprar entrades
 • Horaris i ubicacions

Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Zaragoza 

Divendres 7 d'abril del 2017

 • Adreça:

  Av. José Anselmo Clavé, 4, 50004 Zaragoza, Zaragoza

 • Horari:

  Divendres 7 d'abril, a les 10 h

 • Durada:

  2 h
 • Promocions:

  Realitza una activitat de Ciència a CaixaForum Saragossa, i et convidem a tu i a la teva classe a visitar gratuïtament CosmoCaixa Barcelona i a realitzar l'activitat conduïda que triïs. Una invitació per a cada reserva.

 • Reserves:

 • Preu:

  25 €/ grup 

 • Aforament:

  Fins que s'emplenin les places
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.

  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos-en per avançat. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Fer el que t'agrada, el que t'apassiona i convertir-ho en una professió: aquest és el cas de MissTechin, Mónica Giménez. Pràcticament des que va començar l'era d'internet, aquesta jove saragossana passava hores i hores rere la pantalla, investigant i jugant amb el que anava apareixent: des de Fotolog i Myspace, fins al disseny dels seus propis blogs i pàgines web. Va començar a dur la comunicació web de les seves primeres feines i a estudiar pel seu compte amb informació que trobava on-line, llibres i material de tota mena recollit en blogs. Amb el temps i tot i que té una llicenciatura en un altre camp, va convertir la seva passió en la seva feina. Ara mateix, es dedica plenament al món digital.

La Mónica Giménez és llicenciada en biblioteconomia i documentació, però la seva trajectòria professional ha estat el resultat de l'atracció que sent pel món de les noves tecnologies, els blogs i les xarxes socials. El seu blog, on parla d'internet, màrqueting 2.0, creativitat, tecnologia i la passió per la cultura japonesa, ha guanyat fa poc el premi al Millor Blog personal "Aragón en la red" 2014. Ha participat com a ponent parlant de xarxes socials i blogs a les sessions Social Biblio, The Monday Reading Club, el Día de Internet de Zaragoza i Congreso Web. A més, organitza les seves pròpies trobades Meet the Blogger!, on entrevista altres bloguers, instagramers i influencers locales. Entre els seus diversos projectes, coordina el mitjà digital madeinzaragoza.es, col·labora amb altres blogs sobre Saragossa i creativitat, organitza la Fira de Videojocs Primera Pantalla, les Jornaicas de Manga y Anime de Saragossa i participa al Saló del Còmic de Saragossa.


Altres activitats del cicle "Futur variable: quins estudis he de triar?"
Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: