CONFERÈNCIA

MISSTECHIN: Crear un blog, inventar una professió

Futur variable

Forma part de: Futur variable: quins estudis he de triar?


 • Divendres 7 d'abril del 2017

 • 25.00 €

  Realitza una activitat de Ciència a CaixaForum Saragossa, i et convidem a tu i a la teva classe a visitar gratuïtament CosmoCaixa Barcelona i a realitzar l'activitat conduïda que triïs. Una invitació per a cada reserva.

  Comprar entrades
 • Horaris i ubicacions

Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Zaragoza 

Divendres 7 d'abril del 2017

 • Adreça:

  Av. José Anselmo Clavé, 4, 50004 Zaragoza, Zaragoza

 • Horari:

  Divendres 7 d'abril, a les 10 h

 • Durada:

  2 h
 • Promocions:

  Realitza una activitat de Ciència a CaixaForum Saragossa, i et convidem a tu i a la teva classe a visitar gratuïtament CosmoCaixa Barcelona i a realitzar l'activitat conduïda que triïs. Una invitació per a cada reserva.

 • Reserves:

 • Preu:

  25 €/ grup 

 • Aforament:

  Fins que s'emplenin les places
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.

  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos-en per avançat. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Fer el que t'agrada, la qual cosa t'apassiona i convertir-ho en una professió: est és el cas de MissTechin, Mónica Giménez.

Pràcticament des que va començar l'era d'internet, aquesta jove saragossana passava hores i hores darrere de la pantalla, investigant i jugant amb el que anava apareixent: des de Fotolog i Myspace, fins al disseny dels seus propis blogs i pàgines web. Va començar a portar la comunicació web dels seus primers treballs i a estudiar pel seu compte amb informació que trobava on-line, llibres i material de tot tipus recollit en blogs. Amb el temps i a pesar que té una llicenciatura en un altre camp, va convertir la seva passió en el seu treball. Després de més de 10 anys blogueando, MissTechin s'ha convertit en un blog referent a l'entorn de la creativitat, la tecnologia i els còmics amb tenda online incluída i Mónica es dedica plenament al món digital assessorant empreses en les seves estratègies de màrqueting online.

Mónica Giménez és llicenciada en Documentació però la seva trajectòria professional ha estat el resultat de la seva atracció pel món de les noves tecnologies, els blogs i les xarxes socials. El seu blog, en el qual parla d'internet, tecnologia i la seva passió pels còmics, va ser guanyador del premi al Millor Blog personal "Aragó a la xarxa" en 2014. També coordina el blog d'emprenedors creatius MadeinZaragoza, que mostra la creativitat i talent de la ciutat. Ha participat com a ponent parlant d'estratègies de màrqueting online, xarxes socials i blogs en les sessions The Monday Reading Club, el Dia d'Internet, Congrés Web o Innovate! i és docent en el Màster de Negocis Digitals de Kühnel Escola de Negocis.


Altres activitats del cicle "Futur variable: quins estudis he de triar?"
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: