CURS - JORNADA

Necessitats educatives especials

Curs on-line per professorat i educadors socials


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Si treballes amb un grup on hi ha alumnes amb necessitats educatives especials, Dani Erice i Cristina Ramos de la companyia Alioth Teatre, especialitzats en projectes educatius des d'una perspectiva social, treballen el taller basat en els valors de l'educació i la llibertat com a principis fonamentals que configuren les possibilitats i creixement de les persones a nivell individual i col·lectiu.

 

Per poder-t'hi inscriure has d'haver donat d'alta el teu grup de teatre.

La inscripció al taller serà del 20 al 30 d'octubre.


Activitats complementàries
  • TALLER

   Encontres d'un dia

   CaixaForum Zaragoza. Dissabte 16 de desembre de 2017

   Els encontres són jornades per viure, aprendre i compartir experiències teatrals plenes d'humor, sentiments, música, història i diversió sobre l'escenari. També són un espai de convivència on els joves, en un ambient distès i de treball teatral, es poden relacionar i compartir vivències afins. Continguts: tallers de veu, moviment i interpretació.

   Continguts
   Tallers de veu, moviment i interpretació
   A partir d'imatges, prèviament seleccionades, es plantejaran exercicis de dinàmica de grup i individual, perquè, a poc a poc, construïm una petita escena de 5 minuts.
   Veu: Tècnica vocal per a la projecció de la veu, l'articulació i l'expressivitat quan parlem, el ritme, com diem el text, com transmetre emocions amb la veu i com es transforma per a caracteritzar al nostre personatge.
   Moviment: Prendre consciència del nostre cos, de com parla i de les seves possibilitats de transformació per a crear un personatge, la importància del gest sigui petit o gran, com expressar amb el cos tan si parlem com si no.
   Interpretació: Improvisació d'escenes, construcció del personatge i com es relaciona amb els altres personatges, el seu caràcter, les emocions i com jugar amb elles.

   Trobada final conjunta
   Al final de la jornada hi haurà un moment dedicat a compartir amb els alumnes la feina feta. Cada grup tindrà ocasió de representar una d'aquestes tres petites escenes davant dels companys dels altres grups i veure també els diferents resultats. Cada grup escollirà lliurement l'escena a representar. Veure la feina dels companys també és una manera d'enriquir-nos, mostrar el treball als altres i comentar el que hem vist.

  • 60.00 €
  • Entrades
Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: