Pobresa i Drets Humans


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Conferència que analitza la situació dels drets humans i l'accés a recursos bàsics com la salut, els aliments i l'habitatge en les comunitats més pobres i vulnerables del món. Segons l'autor, la solució no és tan sols una qüestió de redistribució de recursos, sinó també de drets.


A càrrec de:

Maria Cañadas Francesch (Barcelona, 1949) és llicenciada en Humanitats per la Universitat de Londres (Regne Unit) i treballa a l'Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La nova presidenta d'AIC compta amb una llarga trajectòria en l'organització, tant en l'àmbit local com en l'àmbit internacional, en la qual col•labora des dels anys 70. Ha estat investigadora del Department de les Amèriques del Secretariat Internacional d'Amnistia Internacional a Londres; membre del Comitè Executiu de la Secció veneçolana i directora del Secretariat Estatal d'AI a Espanya.
És sòcia i activista d'Amnistia Internacional Catalunya des del 1998 i, en aquest temps, ha estat membre del Comitè Executiu d'AIC, en qualitat de vocal d'Acció (2011-2012), i coordinadora de l'Equip de la Campanya Exigeix Dignitat (2010-2011). Des de 2012 és la presidenta d'Amnistia Internacional Catalunya.

Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: