TALLER

Poemes visuals: Joan Brossa i Chema Madoz

Accés directe


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Girona 

Del 12 de febrer al 22 de juny de 2016

 • Adreça:

  Carrer Ciutadans, 19, 17004 Girona, Girona

 • Horari:

  De dilluns a divendres, horari a convenir

 • Durada:

  1 h 30 min
 • Preu:

  25 €/grup (màxim 30 alumnes)

 • Aforament:

  Fins a cobrir aforament màxim
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.

  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos-en per avançat. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Tots considerem que les obres d'art ens diuen coses molt importants, però, què hi podem dir nosaltres? Al cap i a la fi, interpretar l'art és mantenir una conversa, i per establir qualsevol conversa, cal que les dues parts hi intervinguin activament. El taller "Accés directe" vol propiciar que es produeixi aquest diàleg, i de la manera més rica possible.
 
El taller proposa un nou format en què són els alumnes els que adquireixen un paper actiu com a espectadors i van construint el discurs mentre l'educador fa de guia per a l'aprenentatge. A partir de l‘observació, el diàleg i la utilització de materials didàctics, en aquesta ocasió explorarem un conjunt d'obres de la Col·lecció d'Art Contemporani "la Caixa" de l'artista i poeta català Joan Brossa i del fotògraf madrileny Chema Madoz. Les peces seleccionades ens permetran descobrir, des de perspectives diferents, la relació entre la poesia i les imatges. Què és la poesia visual? Quin paper hi tenen els objectes quotidians? Allò que veiem sovint pot tenir la capacitat de sorprendre'ns? Aquestes i d'altres preguntes ens convidaran a explorar les múltiples formes que pot adoptar la poesia.
 
Després del diàleg a l'entorn d'aquests i altres temes, farem una proposta plàstica en què descobrirem com podem fer servir diversos mitjans per donar forma a les idees que hem treballat.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: