CONFERÈNCIA

Química. L'arquitectura molecular


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Pensa en qualsevol objecte (o subjecte) material. De segur que dins, o al darrere, hi ha una química fascinant, coneguda o encara per descobrir. Un cristall de sal, un llapis, un cabell, un elefant, qualsevol cosa. Són construccions materials en les quals els àtoms i les molècules s'endrecen sorprenentment seguint les lleis de la química per formar edificis i urbs moleculars, i alguns són vius, i altres, poc conscients.

Nosaltres mateixos som petits universos moleculars que aprenem a dissenyar les nostres pròpies arquitectures. 

A càrrec de Pedro Gómez-Romero, doctor en química per la Universitat de Georgetown (EUA). Professor de recerca al Centre d'Investigació en Nanociència i Nanotecnologia (CSIC-ICN). Vicedirector del Centre Tecnològic MATGAS. Va guanyar el Premi Internacional d'Assaigs "Esteban de Terreros" amb el llibre Un planeta en busca d'energia.


A càrrec de:

Pedro Gómez-Romero, doctor en Química por la Universidad de Georgetown (EE. UU.). Profesor de Investigación en el Centro de Investigación en Nanociencia y Nanotecnología (CSIC-ICN). Vicedirector del Centro Tecnológico MATGAS. Ganó el Premio Internacional de Ensayos "Esteban de Terreros" con el libro Un planeta en busca de energía.

Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: