TALLER

STEAM Barcelona


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Quin hauria de ser el model educatiu per a nois i noies del segle XXI que els ensenyi a identificar problemes reals, a cercar possibles solucions creatives o a fer front a situacions noves i desconegudes?
Quines serien les millors condicions d'aprenentatge per a cada aprenent? Quin és el paper del professorat? Quines condicions necessita per fer-ho possible?


STEAMBarcelona reunirà alguns dels projectes més reeixits i avaluats en el camp de la investigació, la metodologia i, molt en particular, la pràctica relativa a l'aplicació de STEM i STEAM, tant a Europa com als Estats Units. I convocarà professionals o institucions que treballen vinculats amb la tasca diària dels docents, i que coneixen de primera mà les dificultats i els èxits de l'aplicació de STEAM a les aules, per tal que intercanviïn i comparteixin experiències, mètodes i estratègies amb els professionals i les institucions d'aquí.

En el marc d'aquestes jornades STEAMBarcelona vol donar a conèixer les iniciatives més innovadores que s'estan desenvolupant aquí en aquest àmbit, mitjançant la presentació d'una mostra d'aquestes iniciatives, demostracions (Playground i Show & Tell) i la creació d'un gran mapa visual que mostrarà les nombroses experiències locals innovadores.

Descarregat el programa


A càrrec de:

Organitzat per: Regidoria d'Educació i Universitats de l'Ajuntament de Barcelona, Fundació Bancària "la Caixa" i Consorci d'Educació de Barcelona

Coorganitzat per:
Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: