EXPOSICIÓ

Top Ciència: Human Brain

Visita dinamitzada


Horaris i ubicacions

Tancar

1r trimestre

 • Horari:

  De dimarts a divendres, a les 10.00, 11.15 y 12.30h

 • Durada:

  45 min
 • Promocions:

  Descompte del 50% en les activitats que es facin entre el 16 de setembre i el 30 d'octubre de 2015

 • Reserves:

 • Preu:

  12€/grup
  42€/grup entrada al Museu

 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Es prega màxima puntualitat.

  Podeu sol·licitar servei d'intèrprets en llenguatge de signes català (LSC).

Pestañas principales

Vols saber què s'investiga avui dia?
Top Ciència presenta als alumnes de secundària projectes de recerca innovadora que estan duent a terme tant equips d'investigació de Catalunya com de la resta de l'estat espanyol. 
El Human Brain Project permet descobrir com es treballa a l'entorn d'un dels grans reptes del segle XXI: comprendre el cervell humà. 
Si ho aconseguim, podem comprendre més profundament què ens fa humans, desenvolupar tecnologies informàtiques revolucionàries i nos tractaments per a les malalties que afecten el cervell.
Ara, per primera vegada, gràcies al Human Brain Project tenim aquests objectius a l'abast. Recollir informació multidisciplinària del cervell i crear-ne models virtuals unificats que integrin tota aquesta informació ens permetrà fer simulacions i experimentacions que, d'altra manera, haguessin estat tècnicament o èticament impossibles. A través d'un mapa basat en dades biològiques, podrem identificar i classificar els canvis associats a la malaltia, afavorint els diagnòstics primerencs i  la medicina personalitzada. Més endavant, serà possible obtenir un model virtual del cervell on es puguin simular malalties i tractaments que permetrà que els investigadors avancin en la cerca de les causes i en el desenvolupament de nous tractaments de les malalties neurològiques i psiquiàtriques. 

En col·laboració amb HUMAN BRAIN PROJECT

 


Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: