EXPOSICIÓ

Tres narratives. Llenguatge

Visita comentada


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

L'art contemporani s'ha convertit en quelcom irreductible a una única narració que sigui capaç d'explicar-lo. Ens trobem, per començar, davant d'una gran varietat d'estètiques que conviuen al mateix temps i no és possible elaborar una única narrativa que expliqui les propostes artístiques tan diferents que conviuen avui en dia. És per això que la Col·lecció d'Art Contemporani "la Caixa" esdevé un motor perfecte per elaborar diverses narratives possibles a partir de la producció artística contemporània i els debats estètics en els quals se sustenta, com també un recurs imprescindible per conèixer, pensar i repensar l'art dels nostres dies.

Aquesta exposició, l'última del cicle "Tres narratives", ens presenta obres dels artistes Giovani Anselmo, Tony Cragg, Richard Deacon, Andreas Gursky, Xavier Grau, Peter Halley, Jonathan Lasker, Bruce Nauman, Richard Serra, Hiroshi Sugimoto, Juan Uslé i Agnes Martin.

La visita comentada a l'exposició està dirigida per un educador que, a partir del diàleg amb els participants, presenta les obres i el seu context, i estimula la capacitat d'observació. La visita comentada s'adapta als diversos nivells escolars.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades: