EXPOSICIÓ

Visita comentada a "Mira'm! Retrats i altres ficcions"


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Sevilla 

Del 13 de març al 2 de juny de 2017

 • Adreça:

  Camino de los Descubrimientos, esquina C/ Jerónimo de Aguilar, 41092 Sevilla, Sevilla

 • Horari:

  De dilluns a divendres, a les 10 i 12 h

 • Durada:

  1 h
 • Reserves:

 • Preu:

  25 €/grup (màxim 30 alumnes)

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.

  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

  Si desitja realitzar qualsevol activitat en altres idiomes (anglès, italià o francès), posin-se en contacte amb nosaltres:
  Tlf.: 955 65 76 34
  Mail: rcaixaforumsevilla@magmacultura.net

 • Accessibilitat:

  -

Pestañas principales

El retrat és un dels gèneres més antics de l'art. Al llarg de la història, la seva presència demostra la necessitat de l'ésser humà d'afirmar i destacar el seu lloc al món. El retrat ha sobreviscut fins als nostres dies, tot i que ha ampliat la seva definició, i l'art més recent, amb nous conceptes, tècniques i llenguatges, ens mostra la infinitat de possibilitats que s'obren a l'hora de produir imatges de la condició humana i d'explorar la complexa noció d'identitat.

La visita a l'exposició t'endinsa en les obres de Christian Boltanski, Gillian Wearing, Cindy Sherman, Roni Horn, Gerhard Richter, Jean-Michel Basquiat, Janine Antoni, Esther Ferrer, Bruce Nauman i Carlos Pazos, entre d'altres, i et convida a explorar aspectes fonamentals de la construcció de la identitat de l'individu contemporani. I més enllà de la representació de rostres o figures concretes, les obres també aborden els símbols que ens defineixen socialment i culturalment. Es tracta, en definitiva, de mirar-te en aquest mirall social que és el retrat. 

La visita comentada a l'exposició la dirigeix un educador que, a partir del diàleg amb els participants, presenta les obres i el context i estimula la capacitat d'observació, i que s'adapta als diferents nivells escolars.


Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: