PROJECCIÓ

El caballero Don Quijote


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Projecció de la pel·lícula El caballero Don Quijote, presentada pel seu director, Manuel Gutiérrez Aragón.
 
El caballero Don Quijot
Manuel Gutiérrez Aragón, Espanya, 2002, 119 min, v.o.
Repartiment: Juan Luis Galiardo, Carlos Iglesias, Santiago Ramos, Fernando Guillén Cuervo, Manuel Manquiña, Kiti Mánver, Manuel Alexandre, Juan Diego Botto, Emma Suárez, José Luis Torrijo
 
Sinopsi:
Aquesta original versió cinematogràfica de la novel·la de Miguel de Cervantes se centra en la segona part de les aventures de l'ingenioso hidalgo, que sorgeix en part com a reacció a l'aparició de la versió apòcrifa d'Avellaneda, del 1614.
 
El Quixot ja és un personatge de fama, adquirida gràcies a la publicació de la primera part de les seves aventures. La seva popularitat és tan gran que es converteix quasi en una llegenda viva, i les seves noves aventures es desenvolupen en un marc en què la resta de personatges que li surten al pas són, la majoria, coneixedors de la seva figura per les trifulgues anteriors. 
 
Aquesta vegada, el noble cavaller emprèn camí cap a la costa després de conèixer que l'enemic turc està a l'aguait, i Barcelona es converteix en la destinació final del seu viatge. Amb ell va, com sempre, el seu fidel escuder Sancho, que el seu amo ha convençut perquè l'acompanyi amb la promesa d'atorgar-li el govern d'una illa.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: