TALLER

El llibre secret

Georgina Llapis i l'oficina del Gat Daurat


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

En un dels seus viatges a la República del Kazakhstan la cartera i exploradora Georgina Llapis fa una troballa sense precedents: un llibre molt gruixut amb totes les adreces dels personatges dels contes (nom, cognoms i adreça: carrer, número i pis si escau, codi postal, país i planeta).
La Georgina mostrarà aquest llibre en un ambient de misteri per tal de despertar la curiositat i fer aflorar el gust de fer preguntes.


 


A càrrec de:

Marga Socias va estudiar al Col·legi de Teatre de Barcelona i és llicenciada en Ciències de l'Educació i PedagogIa per la Universitat de Barcelona. Viu a cavall entre Dinamarca i Catalunya.
Ha treballat durant anys en companyies especialitzades en teatre sensorial. Li agrada inventar viatges on la gent es perd, i ocasionalment es torna a trobar. També viatja molt amb la imaginació i convida la gent a fer-ho. Treballa principalment amb la curiositat, la pregunta, la mentida i la veritat.
Des de fa 4 anys treballa per al Consorci d'Educació i per al Consorci de Biblioteques de Barcelona, amb diversos formats de la seva activitat El Llibre Secret. Fa instal·lacions per al públic familiar en museus danesos i també ha fet projectes per a la xarxa de biblioteques de Dinamarca.

Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: