PROJECCIÓ

El nen i la bèstia

Mamoru Hosoda, Japó, 2013, 116 min. VDE

Forma part de: Cinema solidari


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Dimarts 26 de juliol i 30 d'agost de 2016

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dimarts 26 de juliol i 30 d'agost, a les 17.30 h

 • Durada:

  116 min
 • Reserves:

Pestañas principales

Kyuta és un nen solitari, que acaba de perdre als seus pares. Kumatetsu és una criatura sobrenatural aïllada en un món imaginari, rondinaire però de bon cor. Un dia el nen creua la frontera al món imaginari i entabal amistat amb Kumatetsu, que es converteix en el seu amic i guia espiritual. La trobada de tots dos farà que tant professor com a alumne aprenguin els valors del sacrifici, l'amistat, i sobretot aprenguin a entendre que les persones i les bèsties, éssers diferents, poden arribar a entendre's i a créixer en la vida.
Secció Oficial Festival de Cinema de Sant Sebastià.

 


Altres activitats del cicle "Cinema solidari"
  • PROJECCIÓ

   Paddington (+ 7 anys)

   En Paddington, un ós de la selva peruana, se'n va a Londres quan un terratrèmol destrueix casa seva. Quan arriba a Londres, s'adona que no s'assembla gens al que s'havia imaginat fins que coneix els Brown, una bondadosa família britànica que l'acull a casa seva.

  • PROJECCIÓ

   Belle et Sébastien (+ 7 anys)

   Als Alps francesos, un nen i una gossa abandonada viuran una aventura per buscar la mare del noi alhora que intenten dissuadir els intents dels alemanys per capturar guerrillers de la resistència francesa.

  • PROJECCIÓ

   Nicky, aprenent de bruixa

   La Nicky, una aprenent de bruixa, ha d'abandonar casa seva un any per desenvolupar els seus poders i aprendre a utilitzar-los per ajudar els altres. La Nicky viurà moltes aventures, però haurà de fer front a les dificultats de ser diferent de la resta de les persones.

  • PROJECCIÓ

   Khumba (+ 4 anys)

   Una zebra només té la meitat de ratlles al cos. La manada la creu culpable de la sequera i és per això que emprendrà un viatge per recuperar les seves ratlles. Un viatge en el qual aprendrà que la diversitat és necessària i la diferència, la força de la manada.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: