TALLER

Entra de "gorra" a CosmoCaixa


 • Dissabte 9 de setembre de 2017

 • Activitat oberta. Places limitades

  Qui vingui el 9 de setembre a CosmoCaixa amb la gorra de qualsevol edició anterior té dret a entrada museu gratuïta + activitat especial i exclusiva a escollir gratuïta + descomptes cafeteria i restaurant.

 • Horaris i ubicacions

Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Dissabte 9 de setembre de 2017

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dissabte 9 de setembre, de 10 a 20 h 

 • Promocions:

  Qui vingui el 9 de setembre a CosmoCaixa amb la gorra de qualsevol edició anterior té dret a entrada museu gratuïta + activitat especial i exclusiva a escollir gratuïta + descomptes cafeteria i restaurant.

Pestañas principales

El proper dissabte 9 de setembre ENTRA DE GORRA A COSMOCAIXA i vine a retre homenatge a totes aquelles persones que han col•laborat des de fa anys a qualsevol de les campanyes "Posa' t la Gorra" de AFANOC. Per aquest motiu si vens aquest dia a Cosmocaixa amb qualsevol de les gorres de qualsevol de les campanyes anteriors de "Posa' t la Gorra" tindràs entrada lliure al museu i et convidarem a fer una activitat molt especial.

Activitats especials i exclusives:

FEM ANIMALADES
Conjunt  d' experiments de caire dinàmic i participatiu, tots ells en l'entorn d'un eix d'animació: els animals que habiten al Bosc Inundat de CosmoCaixa. La finalitat de l'activitat és que els visitants puguin fer diferents experiments i reptes científics per conèixer algunes de les característiques i curiositat dels animals més emblemàtics del Bosc Inundat. Es potenciarà la participació de tota la família, fent que nens i acompanyants gaudeixin tots per igual de l'activitat.


Edats recomanades: per a tota la família
Durada: 1 h 30 minuts
Sessions a les 11.30, 13, 16 i 17.30 h

TAST D'EXPERIMENTS
Una mostra adaptada en format demostració d' aquells experiments científics que es poden veure en el tallers i laboratoris de CosmoCaixa durant tot l'any. Un recorregut per mostrar la ciència que ens envolta en tot allò que fem. Experiments que ens sorprendran i ens faran preguntar-nos coses. I de ben segur que faran que vulguem tornar al museu a aprendre i a divertir-nos.
Edat recomanada: + 8 anys
Durada: 60 minuts
Sessions a les 11, 13, 16 i 18 h

A banda tenim el 34.000 m2 de Museu per acollir als amics i amigues d' AFANOC que vinguin amb la gorra de qualsevol de les antigues edicions de Posa't la Gorra.

I per tothom que vingui amb LA GORRA gaudirà d'un 20% de descompte a cafeteria i un  50% de descompte en el menú infantil per nens (fins a 14 anys)  a restaurant i preu especial per adults
Places limitades.


En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: