CONFERÈNCIA

Espais de ciència de lliure elecció, possibilitats i límits

Conferència inaugural de l'Escola d'Estiu


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Lleida 

Dilluns 3 de juliol de 2017

 • Adreça:

  Av. Blondel, 3, 25002 Lleida, Lleida

 • Horari:

  Dilluns 3 de juliol, a les 19 h

 • A càrrec de:

  Montserrat Pedreira

 • Durada:

  1 h
 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

L'emoció fonamental de l'activitat científica és la passió per comprendre, predir o explorar, una passió que l'escola ha d'encomanar als nens i nenes per acostar-los a una ciència propera i participativa que ofereixi el seu vessant més seductor. 
Què aporta l'organització en espais a l'aprenentatge de la ciència des d'una perspectiva engrescadora i alhora rigorosa? Com es defineix un espai de ciència? Què esperem que hi passi? Quins criteris cal tenir en compte en l'elaboració de les propostes? Quines habilitats s'hi desenvolupen i quines limitacions presenta?... Idees i reflexions per orientar la millora de la pràctica.
A càrrec de:
Montserrat Pedreira Doctora en Educació, mestra d'educació infantil i primària a l'escola pública durant prop de vint anys, formadora de mestres en l'àmbit de la didàctica de la ciència i creadora del Niu de Ciència, espai 0-6 del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i del Lab 0_6, centre de descobriment, investigació i documentació per a l'educació científica a les primeres edats. Actualment dirigeix el grau en Mestre d'Educació Infantil a la Facultat de Ciències Socials de Manresa (UVic-Universitat Central de Catalunya).
 

A càrrec de:

Montserrat Pedreira Álvarez, directora del Grau en Educació Infantil. Facultat de Ciències Socials de Manresa (UVic - Universitat Central de Catalunya)

En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: