Cicle

Esplais i escoles d'estiu.

Un matí rodó


Pestañas principales

Del 8 a l'11 de juliol | 10.00 h 
TALLER DE CIRC 
Endinseu-vos en l'art del circ i descobriu-ne les seves tècniques començant a practicar el vostre primer número d'equilibris, acrobàcies o malabars. Exercicis sorprenents que us deixaran bocabadats! 
A càrrec de l'escola de circ Rogelio Rivel   

Espectacle per a nens i nenes de 6 a 12 anys 
Divendres 4 de juliol | 9.30 i 11.00 h 
La màgia d'un matí d'estiu 
Espectacle humorístic i molt participatiu en què la màgia és el fil conductor per fer aparèixer i desaparèixer sorpreses. A "La màgia d'un matí d'estiu" els mags són només una part de l'espectacle, el públic fa la resta. Així doncs, animeu-vos! Us ho passareu molt bé i us atipareu de màgia! I tranquils, que la part més difícil la fan els mags... que per això ho són.
A càrrec de Màgia-Màgia   

Tallers de ciència per a nens i nenes de 3 a 6 anys i de 7 a 12 anys 
Del 14 al 18 de juliol De dilluns a divendres | 9.30 i 11.00 h 
L'increïble món dels insectes! 
Van aparèixer al nostre planeta molt abans que nosaltres. Saben volar, camuflar-se, són de formes i colors diversos i es troben en tots els llocs de la Terra, tret del mar. Sabeu de qui es tracta? Efectivament, dels insectes! Veniu a explorar el món d'aquests animals, observant i tocant individus vius. Descobrireu la seva bellesa i perfecció, i us adonareu de la varietat d'estratègies que tenen per sobreviure en un entorn que moltes vegades els és desfavorable. No us ho perdeu! Gaudireu tot descobrint moltes curiositats d'aquests animals increïbles! 
A càrrec de Sergi Romeu 

Del 21 al 25 de juliol De dilluns a divendres | 9.30 i 11.00 h 
N
o et passis amb l'empenta! 
En aquesta activitat, els nens i nenes construiran individualment un laberint amb material de rebuig per experimentar amb la força, l'equilibri i la inèrcia. L'objectiu és aconseguir que una bola arribi a la meta tot desafiant els paranys del laberint. Posteriorment, tindran l'oportunitat de participar en un joc cooperatiu en el qual, després d'experimentar amb boles de diferents masses i materials, podran posar a prova estratègies basades en el coneixement que l'experimentació els ha aportat, per no caure en els paranys d'un laberint gegant.