ESPECTACLE

Això no és una visita +8

Paraules a la riba (dels mars de Sorolla)


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Un viatge a través de l'exposició, on no només seràs inspirat, sinó que seràs inspirador.

 

La poeta Lali Álvarez Garriga improvisa poemes a la carta, per
primera vegada a Palma, acompanyada de l'actriu Diana Pla Solina, i convida tots els participants en aquesta activitat a mirar les obres de Sorolla d'una manera nova i a facilitar-li les paraules per inventar al moment poesies que les incloguin.

 

Paraules a la riba (del mar de Sorolla) és un itinerari teatralitzat que simula un viatge de la foscor cap a la llum, on la Poeta, l'Ombra i els espectadors viatjaran per les atmosferes que suggereixen les obres de l'exposició

 

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció Lali Álvarez

Intèrprets
Poeta, Lali Álvarez Garriga.
L'Ombra, Diana Pla Solina.

Espai Escènic Míriam Herrerías


CURRÍCULUMS

Lali Álvarez Garriga,  Barcelona, 1980
Va estudiar Filosofia a la Universitat de Barcelona, Realització d'audiovisuals a l'IES La Mercè i Direcció escènica i Dramatúrgia a l'Institut del Teatre de Barcelona.

 

Després d'un estiu improvisant poemes, el 2005 va escriure un parell de poemaris, Adéu a l'illa i Fin, i va engegar el Poematón, una instal•lació de carrer on improvisa poemes a la carta amb les paraules suggerides pels espectadors, amb el qual fa gires des de 2006.

 

Actualment participa a la Cia. Amantis en la creació de l'espectacle SOM, al laboratori de creació dins de Fira Tàrrega 2014 i és membre de l'equip de coordinació artística del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou.

 

Ha participat amb Búbulus Dansa, en l'espectacle Que corra el aire com a directora, dramaturga i intèrpret.
Ha estat membre de la Companyia Prisamata fins al 2013, com a ajudant de direcció en els muntatges Sé de un lugar i Els desgraciats, i participa en el procés de creació de Jo Mai, del qual signa la traducció.

 

Com a autora i directora du a terme els espectacles següents de petit format i teatre d'objectes: El que comença amb un mantra inventat, Guns & dolls, o el dia que vaig ser gran, 15+1, Susurros ¿A ti quién te ha dicho que la guerra se ha acabado?, Preludi a la fi del món, M'he trobat Shabana Rehman o L'estranya existència de Rita Costello.

 

Signa també dramatúrgies per a altres col•lectius com T'he somniat, Rodoreda, adaptació teatral d'una selecció de contes i poemes de l'autora per a l'AIET: La ventafocs ja no espera, adaptació del clàssic per a La A Teatre, o Instrucciones para John Howell, a partir del conte homònim de Julio Cortázar, per a la Companyia Noctámbulos.

 

Diana Pla i Solina (Barcelona, 1991) va començar al món del teatre, juntament amb Núria Solina, Quimet Pla i Oriol Pla, amb espectacles com Andante con moto, Quatre fustes i un paper i El General Bum-Bum, creacions de Teatre Tot Terreny, companyia amb la qual segueix fins a l'actualitat. El 1997 participa com a actriu a la pel•lícula Andorra entre el Torp i la Gestapo, dirigida per Lluís M. Güell.

 

Míriam Herrerías
Postgraduada en Disseny d'espais escenogràfics a l'Escola Superior de Disseny BAU, i tècnica superior en Arts plàstiques i Disseny en arquitectura efímera a l'Escola d'Art d'Olot, ha estat directora d'art en diferents curtmetratges, entre els quals destaca El muerto, d'Albert Folk, i en publicitat.

 

En arts visuals ha estat comissària i directora artística de l'exposició "Unmetrequadrat (1M2)", projecte europeu Ciutats 3.0, convidat al festival d'art contemporani Ingràvid 2010, i "Negre sobre Negre" dins del cicle Temps de Paraules, Olot Negre, a l'espai expositiu Sala15 d'Olot.


A càrrec de:

Idea i direcció Lali Álvarez

Intèrprets
Poeta, Lali Álvarez Garriga.
L'Ombra, Diana Pla Solina.

Espai Escènic Míriam Herrerías

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: