CONFERÈNCIA

Ètica i empresa

 • Presentacion del evento

  Enlaces a Redes Sociales

  Segons alguns estudis, gairebé la meitat de la població té una mala imatge de les empreses. És per aquest motiu que cal recuperar l'ètica i aplicar-la a la gestió empresarial i de les organitzacions, amb l'objectiu de superar la crisi de confiança generalitzada que hi ha amb les corporacions.

  Més informació i altres ubicacions

  TANCAR
  Palau Macaya 

  18 de novembre de 2014

  Més informació i altres ubicacions
  • Adreça:

   Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

   Dimarts 18 de novembre, a les 9.00 h

  • Reserves:

   • 93 400 53 59

  • Preu:

   Activitat oberta

  • Capacitat:

   Places limitades

  La conferència en un minut

  • Tenir una forta ètica empresarial perjudica o beneficia a les empreses? Fins a quin punt els consumidors demanen que les companyies siguin respectuoses amb el món que les envolta? En aquesta primera xerrada del cicle de diàlegs "Ètica aplicada a les empreses", es debat a l'entorn d'aquestes preguntes.

  • Cada vegada més, els consumidors miren més enllà del producte i reclamen a les empreses que tinguin i segueixin uns valors determinats, fins al punt que sense aquests valors, les companyies poden acabar perdent el seu espai al mercat, ja que la gent reclama que, a més dels seus productes, les empreses treballin per a un món millor.

   De totes maneres, cal que els mitjans de comunicació ajudin en aquest procés, ja que hi ha moltes empreses que no veuen reconeguts els seus esforços ètics per què no surten publicats enlloc i la gent no els coneix.

  • Pel que fa a les empreses, és important que vagin més enllà del que reclama la llei i que dins mateix de les organitzacions hi hagi un diàleg sobre els processos ètics que cal tenir i sobre com s'ha de comportar l'empresa amb la societat i aconseguir que s'hi comprometi. Al cap i a la fi, quan la societat va bé, les empreses que en formen part es beneficien d'aquest fet i poden créixer exponencialment.

  Altres conferències del cicle

  Listado de eventos
   • PÚBLIC GENERAL

    L'ètica aplicada a la funció directiva

    Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona, Barcelona. 26 de febrer de 2015

    L'ètica no ha de ser tan sols un fet cosmètic que acabi provocant que la pròpia paraula perdi el seu significat. Les empreses han d'aconseguir que l'ètica sigui una realitat en el seu si per aconseguir una cultura que faci que qualsevol nou treballador entengui aquesta ètica i la faci seva des del primer dia. Ponents: Ángel Gabilondo: Catedràtic de Metafísica de la Universitat Autònoma de Madrid Francisco Belil: Vicepresident de la Fundació CEDE

   • PÚBLIC GENERAL

    L'ètica aplicada a les relacions laborals

    Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona, Barcelona. 10 de juny de 2015

    El tipus de vida actual ha portat molta gent a anar a treballar només per poder tenir diners per viure i que la seva vida comenci en el moment en el que plega cada dia. És per això que les empreses han d'incorporar noves polítiques que aconsegueixin fomentar la lleialtat i el compromís amb el projecte. Ponents: Àngel Castiñeira: Director de la Càtedra de Lideratges i Governança Democràtica d'ESADE Pilar Almagro: CEO del grup VertiSub