CONFERÈNCIA

Ex machina i el futur de la intel·ligència artificial

Forma part de: Tardes cinetífiques: superherois, clons, androides i altres éssers extraordinaris


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Palma 

Dimecres 19 d'abril de 2017

 • Adreça:

  Plaça de Weyler, 3, 07001 Palma, Illes Balears

 • Horari:

  Dimecres 19 d'abril, a les 19 h

 • A càrrec de:

  Dr. Francis R. Villatoro. Professor del Departament de l'Àrea de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial. Universitat de Màlaga
   
 • Durada:

  1 h
 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank
   

 • Reserves:

Pestañas principales

La pel·lícula Ex Machina (Alex Garland, 2015) descriu els riscos de la intel·ligència artificial. Les màquines ja guanyen els humans en jocs com els escacs o el Go. Molts futuròlegs afirmen que el seu progrés continu donarà lloc a una singularitat tecnològica. Màquines conscients la superintel·ligència de les quals podria superar la intel·ligència humana. El control dels possibles riscos és una línia d'investigació emergent en intel·ligència artificial. Ex Machina és l'excusa perfecta per reflexionar sobre aquestes qüestions.
 
A càrrec de: Francis R. Villatoro, professor titular de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial de la Universitat de Màlaga i investigador en física computacional, és llicenciat en Física, enginyer informàtic i doctor en Matemàtiques. Ha publicat més de 40 articles en revistes científiques. Amb una intensa activitat divulgativa, col·labora en programes de ràdio i podcasts, té una secció de ciència en el programa de ràdio La Rosa de los Vientos, d'Onda Cero, i el seu blog La Ciencia de la Mula Francis forma part de la xarxa de blogs de Naukas. Ha impartit un gran nombre de xerrades i ha escrit articles divulgatius en premsa i revistes de ciència.
 

A càrrec de:

UCC+i de la Delegació del CSIC a les Illes Balears. Associació d'Amics de la Ciència-ficció
https://www.facebook.com/Delegaci%C3%B3n-del-CSIC-en-las-Illes-Balears-803636746359336/timeline/
 

Coordinació:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: