EXPOSICIÓ

Explora: El món dels cristalls


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

La cristal·lografia és una disciplina de gran utilitat i amb  múltiples aplicacions en camps molt diversos, des dels fàrmacs fins a l'alimentació, passant pels minerals.
Algunes pedres precioses, com el diamant o la maragda, són cristalls que destaquen per la seva bellesa, duresa i escassetat. Però molts altres  minerals als quals no s'atorga aquesta categoria destaquen per la bellesa i singularitat dels seus cristalls.
Per tal que en puguis gaudir i preguntar allò que t'encurioseixi  als experts, no et perdis la mostra de peces del Departament de Cristal·lografia, Mineralogia i Dipòsits Minerals de la UB, a la qual s'afegeixen les peces que han estat seleccionades d'entre les guanyadores del IV Concurs de Cristal·lització a l'Escola, que vol apropar aquest món als estudiants de l'ESO i el batxillerat.  

Durant l'activitat els assistents tindran l'oportunitat de participar en activitats on podran jugar amb retallables, figures geomètriques i estructures diverses, per tal de construir models que els permetin descobrir com creixen els cristalls i les estructures que tenen.

 

Amb la col·laboració del Departament de Cristal·lografia, Mineralogia i Dipòsits Minerals de la UB, i d'alumnes guanyadors del IV Concurs de Cristal·lització a l'Escola


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: