CONFERÈNCIA

EYECatalunya maig: Interculturalitat, cultura digital i música


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

L'EYECatalunya de maig aborda temes d'interculturalitat, cultura digital i música. Els convidats són Saïd El Kadaoui Moussaoui, psicòleg i escriptor especialitzat en salut mental en contextos de migració, identitat i adolescència; Joan Francesc Fontdevila, periodista que investiga el camp multimèdia, la interactivitat i la comunicació digital, i Tess Knighton, musicòloga especialitzada en la música del segle XVI de la península Ibèrica.

Joan Francesc Fontdevila
Joan Francesc investiga el camp del periodisme digital, la hipertextualitat, l'àmbit multimèdia, la interactivitat, les xarxes de telecomunicació per cable i la comunicació digital. Ha rebut diversos premis per la seva activitat científica, entre els quals el Premi d'Or de la Primera Trobada Internacional Xarxes de Telecomunicacions per Cable, el 2005, o el VII Premi d'Investigació Universitària de Premsa Comarcal el 2013. És doctor en Periodisme i degà de la Facultat de Ciències Socials, vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat, director del Departament de Ciències de la Comunicació i del màster universitari en Comunicació Digital i Noves Tecnologies de la UAO CEU.

Saïd El Kadaoui Moussaoui
Nascut al Marroc, Saïd viu a Catalunya des que tenia set anys. És llicenciat en Psicologia i màster en Psicopatologia i Psicoteràpia Psicoanalítica. Treballa a l'Aula d'Interculturalitat, des d'on investiga sobre salut mental en contextos de migració i identitat, adolescència i migració. El 1997 va guanyar el Premi Huarte de San Juan pel treball El Laboratori d'Experimentació Psicològica del Grup Benèfic. El 2008 va publicar la novel·la Límites y fronteras. Col·labora habitualment amb diferents mitjans de comunicació com ara el diari Público i El Periódico de Catalunya. 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: