CONCERT

Falty DL + Vessel

Concert d'electrònica


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

FALTY DL
Drew Lustman és Falty Dl, artista americà establert a Nova York. Ha publicat referències per a Ramp, Rash Hour, 50 Weapons, Hemlock, Swamp 81, el seu propi segell Blueberry Records i ha editat quatre LP, dos sota el segell Planet Mu i els dos últims a Ninja Tune.
Falty Dl té un segell personal en totes les seves produccions, preciosista de les textures i les sensacions, apassionat pel jazz, elegant i rítmic. Però a cada disc el seu so va saltant i evolucionant, demostra que no es vol repetir i no li fa por acostar-se a terrenys nous. El 2013 va llançar al mercat Hardcourage, un disc aclamat aleshores com la seva obra mestra fins a la data, en què les atmosferes eren acolorides, havia sortit de les seves influències més clares com ara el dubstep, l'UK funky o els ritmes trencats a l'estil de Brainfeeder per treure a la llum la seva pròpia personalitat.
L'estiu del 2014 llança, novament amb Ninja Tune, l'àlbum Into the Wild. Un disc que ha suposat un nou gir a la seva carrera i que ha sorprès gratament tota l'escena. Falty Dl manté unes textures elegants, aquell punt distingit i exuberant que envolta tota la seva discografia, però fa un gir d'intencions, s'endinsa en paisatges sonors experimentals. Es torna més tèrbol. És un disc que està calibrat a la perfecció, en el qual juga amb els ritmes, que recorden el footwork, el house de baixes pulsacions, en una transició de temes i estils suau i elegant.
Els últims anys ha participat en multitud de festivals de gran prestigi com l'Unsound Festival, CTM, Future everything o Mutek. Ha fet gires amb James Blake, Bonobo i Nosaj Thing; ha actuat com a obertura de concerts de Radiohead. Ha remesclat molts artistes, entre els quals destaquen The XX.
A Espanya es deixa veure molt poc, així que la seva actuació dins del DNIT és una oportunitat privilegiada per gaudir del seu magistral directe.

 

VESSEL
Sebastian Gainsborough és Vessel, productor musical procedent de Bristol. Amb només 24 anys, aquest jove prodigi s'ha convertit en el visionari de l'electrònica actual. Ha publicat dos LP per al prestigiós segell Tri Angle records (Forest Swords, Holy Other, Balam Acab, The Haxan Cloak). El seu primer disc, Order of Noise, va suposar un dels grans esdeveniments per a l'escena electrònica l'any 2012. El so d'aquest àlbum combinava l'ambient fosc amb el dub y el techno experimental i donava com a resultat un treball d'una bellesa sublim.
Punish, Honey és el seu segon àlbum d'estudi, editat l'any 2014. El so de Vessel ha evolucionat, la foscor refinada que el caracteritzava s'ha tornat industrial i orgànica. Per enregistrar-lo ha construït els seus propis instruments amb materials reciclats.
Líder de l'aclamat col·lectiu Young Echo, Vessel demostra ser una ment inquieta que continua experimentant i creixent, i que se situa ja a l'elit de l'electrònica d'avantguarda.
Al DNIT de CaixaForum Barcelona presentarà el seu nou directe per primera vegada a Barcelona. En la part visual l'acompanya Pedro Maia, prestigiós cineasta i artista visual que utilitza tècniques de live cinema i que ha treballat amb importants músics com ara Fennesz, Andy Stott, Demdike Stare, Tropic of Cancer, Panda Bear i Shackleton.
 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: