CURS - JORNADA

Fira de Tecnologies Creatives


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Divendres 23 de febrer de 2018

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Divendres 23 de febrer de 2018, a les 11 h 

 • Preu:

  Inclosa en l'entrada al Museu

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Els menors de 16 anys, han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Impulsem la robòtica - KitCaixa Arduino. Tecnologies creatives a l'aula (#IRTCA) és un programa de formació STEAM amb tecnologies creatives, basat en un aprenentatge col·laboratiu, coordinat entre Obra Social "la Caixa",  Arduino Verkstad i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Ha estat dissenyat per a que els instituts de secundària puguin incorporar la tecnologia emergent a l'assignatura de tecnologia, i evolucionar cap un model d'aprenentatge basat en projectes i experiments.

Les tecnologies creatives cada vegada estan més presents als instituts, amb l'objectiu de motivar els estudiants i proporcionar noves eines per a l'aprenentatge de la tecnologia.

No et perdis l'oportunitat de visitar aquesta mostra, en la qual podràs descobrir l'enginy i la creativitat de joves procedents de diferents instituts de Catalunya. En l'edició del 2017 hi va haver més de 400 projectes, des de sistemes de reg automatitzat i controlats per aplicacions mòbils fins a un camaleó que canvia de color segons l'entorn ...

Durant la fira, cada institut participant en el programa tindrà un espai per mostrar els seus projectes, en els quals l'alumnat ha aplicat els seus coneixements d'electrònica, programació, construcció i assemblatge, que no et deixaran indiferent i et sorprendran per la seva originalitat i varietat. Els estudiants tindran la possibilitat de presentar i compartir els seus projectes amb els altres participants i amb tothom que s'acosti a CosmoCaixa.

El propòsit principal d'aquest esdeveniment és que tots coneguem i compartim les idees que han sorgit i mostrem una manera diferent d'acostar-nos a la tecnologia i gaudir d'aquestes creacions.

Més informació sobre el projecte, a:  

https://www.educaixa.com/-/kit...

https://agora.xtec.cat/cesire/general/4a-fira-de-projectes-impulsem-la-robotica-tecnologies-creatives-a-laula/


En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: