CURS - JORNADA

Feria de Tecnologies Creativas


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Sevilla 

Divendres 26 de maig de 2017

 • Adreça:

  Camino de los Descubrimientos, esquina C/ Jerónimo de Aguilar, 41092 Sevilla, Sevilla

 • Horari:

  Divendres 26 de maig, a les 10 h

 • Durada:

  4 h
 • Reserves:

 • Preu:

  Activitat gratuïta

 • Aforament:

  Places limitades
 • Accessibilitat:

  -

Pestañas principales

El KitCaixa Arduino és un programa de formació amb tecnologies creatives basat en un aprenentatge col·laboratiu, fet en col·laboració amb Arduino Verkstad i la Conselleria d'Educació de la Junta d'Andalusia. Ha estat dissenyat per a escoles que vulguin incorporar tecnologia emergent als seus cursos de tecnologia, i migrar d'un model d'ensenyament tradicional a un model basat en projectes i experiments.
Les tecnologies creatives cada vegada estan més presents a les escoles, amb l'objectiu de motivar els estudiants i proporcionar noves eines per a l'aprenentatge de la tecnologia.
No et perdis l'oportunitat de visitar aquesta mostra, en la qual podràs descobrir l'enginy i la creativitat de joves procedents de diferents escoles d'Andalusia. En l'edició del 2016 hi va haver més de 100 projectes, des de sistemes de regs automatitzats i controlats per aplicacions mòbils fins a un camaleó que canvia de color segons l'entorn...
Durant la fira, cada escola participant en el projecte tindrà un espai per mostrar els seus projectes, en els quals s'apliquen els seus coneixements d'electrònica, programació, construcció i assemblatge, que no et deixaran indiferent i et sorprendran per la seva originalitat i varietat. Cada estudiant tindrà la possibilitat de presentar i compartir els seus projectes amb els altres participants i amb tothom que s'acosti a CaixaForum Sevilla.
El propòsit principal d'aquest esdeveniment és que tots coneguem i compartim les idees que han sorgit i mostrem una manera diferent d'acostar-nos a la tecnologia.
Més informació sobre el projecte, a: https://www.educaixa.com/-/kitcaixa-arduino


En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: