CURS - JORNADA

#ffbcn fàbrica futur barcelona


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

#FutureStartsHere:
10 àmbits, 10 joves, 10 idees de futur + Conferència Brosmind


ffbcn fàbrica futur barcelona, projecte comissariat per la periodista Bibiana Ballbè i impulsat per l'ICUB Institut de Cultura en el marc del Tricentenari BCN i en col·laboració amb l'Obra Social la Caixa, conclou la seva primera edició el proper 17 de setembre a les 19.30 al CaixaForum Barcelona amb l'esdeveniment #FutureStartsHere.

Aquest acte, conduït per la Bibiana Ballbè, serà la presentació dels resultats finals del procés d'investigació desenvolupat a #ffbcn: 10 joves, 10 àmbits i 10 projectes ideats des de juny a bcn.cat/ffbcn amb la fórmula: creativitat + cultura + tecnologia.

També es comptarà amb la presència dels 10 partners dels projectes, entre ells: l'Edmon Roch, Vocal de l'Acadèmia del Cinema Català; en Frederic Llordachs, President de Health 2.0 Espanya; Jordi Mussons, Director de l'Escola Sadako; en Francesc Muñoz, Sociòleg de la UOC; i Ricard Faura, Cap de servei de Societat del Coneixement a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat.

A més, al mig de l'acte hi haurà una conferència estrella en clau de futur de Brosmind, estudi de disseny guanyador de nombrosos premis internacionals com Cannes Lions, Clio, Eurobest, Graphis, entre altres.


El títol dels deu projectes que els joves han desenvolupat durant aquests quatre mesos són:
LES ARTS: Emocioteca Oh là l'Art - Mar de Prada
EL CINEMA: Artistic Island - Bernat Saumell
L'ARQUITECTURA I L'URBANISME: Lean Smart City - Santi Pozo
LA COMUNICACIÓ : "iPresence"- Laura Dubreuil
L'EDUCACIÓ: Wikicode - Adrià Recasens
EL TREBALL: Videojobs - Carmina Solà
EL MENJAR: L'alimentació emocional - Raquel Lamazares
LES RELACIONS PERSONALS: Noorie - Jordi Valls
LA COMUNITAT: Compan.io - Adrián Latorre
EL TURISME: Regala Barcelona - Mohamed El Amrani

Tal i com el nom indica, aquest acte no té la intenció de ser ni un adéu ni un final, sinó un punt de partida per a totes aquestes visions sobre el futur d'aquests àmbits.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: