MOSTRA

Fira Recerca en Directe 2018

Vine a resoldre enigmes científics!


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Dissabte 14 d'abril de 2018

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dissabte 14 d'abril, de 10 a 14 h

 • Preu:

  Inclòs en l'entrada al Museu

 • Aforament:

  Plazas limitadas
 • Comentaris:

  Activitat inclosa en l'entrada al Museu

  Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

La Fira Recerca en Directe és una exposició dels projectes més actuals i innovadors que es duen a terme en diversos centres i instituts d'investigació de Catalunya. Es tracta d'una bona oportunitat perquè els estudiants puguin conversar amb joves investigadors i investigadores d'àmbits molt diversos i resoldre enigmes científics mitjançant l'experimentació amb els instruments de laboratori amb què es fan els projectes de recerca.

Durant l'estada en aquesta fira, els alumnes podran descobrir el tipus d'investigació que es du a terme en diferents centres d'R+D, fer petits experiments interactuant amb els aparells d'investigació, formular-se preguntes i buscar respostes seguint les pautes del mètode científic.

Organitzada pel Parc Científic de Barcelona amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", la Fira Recerca en Directe té com a objectiu contribuir a la millora de la cultura científica de la nostra societat obrint al públic la investigació que es desenvolupa actualment a Catalunya. 

Més informació, aquí.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: