CONCERT

Gli Incogniti. Amandine Beyer

Apothéoses: música francesa i italiana


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

GLI INCOGNITI
Amandine Beyer
Apothéoses: la trobada de la música francesa i italiana

Amandine Beyer i Alba Roca, violins
Baldomero Barciela, viola de gamba
Francesco Romano, tiorba
Anna Fontana, clave

Obres de Couperin i Rabel, entre d'altres

Des del 2006, Gli Incogniti s'ha convertit en un grup de referència de la interpretació històricament informada. Convençuts que només és possible compartir allò de què es gaudeix, les seves interpretacions (en concert o en disc) intenten transmetre la passió per la música que toquen.

El públic i la crítica han assenyalat contínuament aquest plaer de compartir que es desprèn de les seves interpretacions. Interessats tant pels repertoris més desconeguts (han fet primers gravacions mundials d'obres de N. Matteis, J. Rosenmüller o fins i tot A. Vivaldi), com per les obres clàssiques (els seus discos dels Concerto Grossi de Corelli o Les quatre estacions de Vivaldi han estat saludats com a versions de referència), les seves nombroses gravacions discogràfiques han obtingut el suport unànime de la crítica internacional (Diapason d'Or, Choc de Clásica, Editor's Choice, Preis der Deutschen Schallplattenkritik...).

Gli incogniti ha fet concerts a Europa, Àsia i Amèrica, tocant en algunes de les sales i festivals del món més prestigiosos (Utrecht, Sablé, Brujas, Théâtre de la Ville, Bozar, HautJura, Innsbruck, Boston, Regensburg, Urbino, Via Stellae, Povoa do Varzim...).
 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: