TALLER

Fes que la ciència i la programació cobrin vida

Forma part de: STEAM Conf. 2a Conferència Internacional d'Educació


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Una proposta STEAM per a l'ensenyament de les ciències (i moltes altres coses) a l'escola primària amb l'ajuda de robots educatius.
Vine i uneix-te a nosaltres per descobrir com el nou LEGO® Education WeDo 2.0 porta, a les aules de primària del segle XXI, projectes reals de ciències. Omple d'energia les teves classes de coneixement del medi i introdueix-hi, alhora, competències digitals i de programació amb una única solució d'aula basada en els maons LEGO i el popular sistema LEGO® Education WeDo.
Amb aquesta solució, els mestres tindran suport a través de formació, un pla d'estudis ben complet i guies d'avaluació integrats en la proposta. Aquest taller et proposa treballar i programar Milo, el robot Rover LEGO® Education WeDo 2.0.


Rocío Lara López, enginyera industrial, des de l'any 1992 treballa vinculada al món educatiu com a consultora d'equipament i solucions innovadores per a l'ensenyament de la ciència i la tecnologia en diversos nivells educatius. L'any 2010 va fer el màster de formació de professorat d'ESO i batxillerat en l'àrea de tecnologia i es va incorporar a l'empresa RO-BOTICA, distribuïdora de robots educatius, de la qual és actualment responsable d'equipaments de l'àrea educativa. També és formadora de professorat, i l'any 2013 es va convertir en una de les primeres LEGO® Education Academy Teacher Trainer Certified STEM d'Espanya. Amb la metodologia LEGO® Education ha format més de 600 educadors de primària i secundària durant els últims anys.


Altres activitats del cicle "STEAM Conf. 2a Conferència Internacional d'Educació"
  • TALLER

   1×4 Portem STEAM a l'aula

   $nombreUbicacion. 15 d'abril de 2016

   Workshops basats en una metodologia activa i en la integració i la vinculació del coneixement de manera crítica i responsable des de cinc àmbits: científic, matemàtic, lingüístic, tecnològic i sociocultural.
   En el workshop es practicaran píndoles de quatre projectes:

   - VideoMAT

   - Tecnologies creatives

   - Motxilla bioclimàtica

   - Nanotecnologia + RRI i controvèrsies sociocientífiques

    

  • 15.00 €
  • Entrades
En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: