CONFERÈNCIA

HERBERT VON KARAJAN

Forma part de: Grans directors d'orquestra del segle XX


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Palma 

Dimarts 26 de setembre de 2017

 • Adreça:

  Plaça de Weyler, 3, 07001 Palma, Illes Balears

 • Horari:

  Dimarts 26 de setembre, a les 19 h

 • Durada:

  1 h
 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

El director austríac, passats els anys, continua sent una de les batutes més destacades de la direcció d'orquestra del segle XX, i també un referent, una icona popular de la música clàssica. Gràcies als nombrosos enregistraments que ens va deixar, sobretot amb la Filharmònica de Berlín, Karajan forma part de l'univers musical de molts melòmans, i més enllà. Però, què hi ha al darrere del mite? Quina relació va tenir amb el nazisme? Quin repertori va dirigir? Quin paper van tenir les gravacions en la seva carrera? Mirarem de respondre aquestes i altres preguntes a través d'aquesta xerrada.


A càrrec de:

Pere Andreu Jariod, divulgador musical

Altres activitats del cicle "Grans directors d'orquestra del segle XX"
  • CONFERÈNCIA

   Sergiu Celibidache

   Celibidache ha estat un dels directors més singulars i originals que hagi existit mai. Obsessiu i perfeccionista fins a l'extenuació, les seves interpretacions destacaven per l'afany de recerca de la veritat que hi ha amagada en la música.

  • CONFERÈNCIA

   Claudio Abbado

   A més de la seva vàlua indiscutible com a director del repertori simfònic i operístic, Claudio Abbado va ser un músic que va destacar pel seu compromís i respecte absolut cap a la música, que encomanava als qui l'envoltaven.

  • CONFERÈNCIA

   Leonard Bernstein

   Bernstein és un dels músics més fascinants que ha donat el segle XX. Ell representa millor que ningú, el segle passat, la doble figura de director i compositor. Els seus interessos musicals, però, van anar més enllà d'aquestes dues disciplines.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: