CONCERT

Holly Herndon

Presenta Platform, juntament amb Mat Dryhurst

Forma part de: DNIT


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Divendres 31 de març de 2017

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Divendres 31 de març, a les 22 h

 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

La compositora i acadèmica americana Holly Herndon es mou entre els processos digitals més complexos i la música de ball, i aconsegueix una harmonia entre la investigació i l'hedonisme. En el seu imaginari conceptual i posada en escena la imatge és tan important com la música.

 

Herndon va començar la seva carrera explorant els marges menys transitats de l'electrònica contemporània. Es va donar a conèixer sobretot per samplejar la seva experiència diària en la navegació per la web i utilitza YouTube, Skype i altres fonts d'àudio de la web per treure'n dades que formen cops de ritme i textures que fa servir per a les seves cançons.

 

Al seu últim disc, Platform, la música és més visceral, és una reflexió sobre el futur, la tecnologia que ens envolta i la relació que hi tenim. Una protesta contra els perills de l'espionatge on-line, la sobreinformació i el control polític.

 

Herndon actuarà a DNIT acompanyada de Mat Dryhurst, col·laborador seu des del començament i l'encarregat de la part més visual del xou.

 


Altres activitats del cicle "DNIT"
  • CONCERT

   Robin Fox

   L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.

  • CONCERT

   Samuel Kerridge

   L'artista britànic presenta Fatal Light Attraction, un espectacle immersiu en què llum i so ofereixen una experiència d'estimulació hipersensorial.

  • CONCERT

   Raime

   Electrònica fosca a càrrec del duo londinenc Raime, que vénen amb una nova posada en escena per presentar el seu nou LP, Tooth.

  • CONCERT

   Tropic of Cancer

   Postpunk i minimal wave amb Camella Lobo, acompanyada per la guitarrista de DVA DAMAS i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

    

  • CONCERT

   Jenny Hval

   Després d'una extensa gira internacional, Jenny Hval presenta per primera vegada a Espanya el seu últim treball, Blood Bitch.

  • CONCERT

   Lorenzo Senni

   Experimentació i trance intimista a càrrec de l'artista italià, acompanyat d'un potent làser xou per presentar el seu nou àlbum, Persona.

    

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: