EXPOSICIÓ

Impressionistes i moderns. Obres mestres de la Phillips Collection


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Madrid 

Del 13 de juliol al 23 d'octubre del 2016

 • Adreça:

  Paseo del Prado, 36 , 28014 Madrid, Madrid

 • Horari:

  De dilluns a diumenge, de 10 a 20 h
   

 • Durada:

  1 h
 • Promocions:

  Entrada gratuïta per a clients de Caixabank

   

 • Reserves:

Pestañas principales

Aquesta mostra recorrerà els noms dels principals mestres de la pintura des del romanticisme fins a l'expressionisme abstracte a través de les obres de Manet, Courbet, Sisley, Van Gogh, Degas, Picasso, Modigliani, Kandinski, Pollock i Rothko, entre d'altres, totes procedents de la Phillips Collection, una de les col·leccions més grans dels Estats Units en art modern i avantguardes.

La mostra està estructurada en sis blocs, des del romanticisme fins a l'expressionisme abstracte. Comptar amb els noms més influents de cadascun d'aquests moviments és una fita en la programació expositiva amb la qual es pot comptar molt poques vegades, una oportunitat excepcional per poder contemplar les obres principals de la història de la pintura dels últims 200 anys. En paraules de Duncan Phillips, "l'esperit compartit per artistes de diferents indrets del món i èpoques diferents ens demostra que l'art és un llenguatge universal".

Una oportunitat excepcional que els visitants puguin contemplar les obres mestres de la col·lecció Phillips Collection de Washigton, d'on surt molt poques vegades.


Activitats complementàries
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: