CONFERÈNCIA

Canvis en el mòn àrab: llums i ombres d'un procés en marxa


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Quines són les causes i les perspectives de futur de les revolucions que s'estan produint al món àrab des de ja fa gairebé dos anys? El conferenciant analitzarà els èxits, els reptes, els avenços i els obstacles d'unes mobilitzacions que demanen llibertat, dignitat i treball, i que afecten més de 300 milions de persones.

Jesús Núñez és especialista en temes de seguretat, construcció de la pau i prevenció de conflictes, amb una atenció especial al món arabomusulmà. Economista i militar retirat, és codirector de l'IECAH (Institut d'Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària), un institut espanyol de referència en temes humanitaris. També és professor de la Universitat Pontifícia Comillas, vocal del Comitè Espanyol de l'UNRWA (Agència de les Nacions Unides per als Refugiats Palestins) i consultor del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD) en l'àmbit de la construcció de la pau i la prevenció de conflictes violents. Col·labora habitualment en mitjans de premsa escrita com El País, El Mundo, Le Monde Diplomatique (edició espanyola) i La Vanguardia, a més de fer-ho en diferents programes de ràdio i televisió.


A càrrec de:

Jesús Núñez, codirector de l'IECAH (Institut d'Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària).

El conferenciant analitzarà els èxits, els reptes, els avenços i els obstacles d'unes mobilitzacions que demanen llibertat, dignitat i treball, i que afecten més de 300 milions de persones del món àrab.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: