CONFERÈNCIA

L'ètica aplicada a la funció directiva

 • Presentacion del evento

  Enlaces a Redes Sociales

  L'ètica no ha de ser tan sols un fet cosmètic que acabi provocant que la pròpia paraula perdi el seu significat. Les empreses han d'aconseguir que l'ètica sigui una realitat en el seu si per aconseguir una cultura que faci que qualsevol nou treballador entengui aquesta ètica i la faci seva des del primer dia.

  Més informació i altres ubicacions

  TANCAR
  Palau Macaya 

  26 de febrer de 2015

  Més informació i altres ubicacions
  • Adreça:

   Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

   Dijous 26 de febrer, a les 9.00 h

  • Reserves:

   • 93 400 53 59

  • Preu:

   Activitat oberta

  • Capacitat:

   Places limitades

  La conferència en un minut

  • Hi ha vegades que una paraula es fa servir tant que acaba perdent el seu significat original. I aquest és, precisament, el perill que corre l'ètica, que no ha de ser una cosa cosmètica, si no ser una realitat dins de les empreses.

   En aquest sentit, els responsables de les companyies han d'aconseguir crear un espai de llibertat i justícia, és a dir un espai veritablement ètic, per aconseguir que qualsevol nova contractació s'impregni d'aquesta cultura ètica i s'hi inclini.

  • Una de les claus per aconseguir-ho és la creació d'espais de decisió compartida en els que hi ha diàleg de tu a tu entre tots els membres de l'empresa i tothom sigui partícip de la mateixa informació a l'hora de poder prendre decisions. En aquest sentit, la transparència dels membres de l'empresa és clau.

  • La qüestió és, doncs, que la posició dels càrrecs d'importància no es basi en l'exclusivitat del coneixement, si no en la capacitat d'aconseguir espais on tothom entengui quina és, quins objectius té i per què es fa la seva feina. Si s'aconsegueixen aquests objectius, els treballadors sentiran molt més seus els valors de l'empresa.

  Altres conferències del cicle

  Listado de eventos
   • PÚBLIC GENERAL

    Ètica i empresa

    Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona, Barcelona. 18 de novembre de 2014

    Segons alguns estudis, gairebé la meitat de la població té una mala imatge de les empreses. És per aquest motiu que cal recuperar l'ètica i aplicar-la a la gestió empresarial i de les organitzacions, amb l'objectiu de superar la crisi de confiança generalitzada que hi ha amb les corporacions. Ponents: Victòria Camps i Cervera: Catedràtica emèrita de Filosofia Moral i Política de la Universitat Autònoma de Barcelona Rosa García: Presidenta de Siemens Espanya

   • PÚBLIC GENERAL

    L'ètica aplicada a les relacions laborals

    Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona, Barcelona. 10 de juny de 2015

    El tipus de vida actual ha portat molta gent a anar a treballar només per poder tenir diners per viure i que la seva vida comenci en el moment en el que plega cada dia. És per això que les empreses han d'incorporar noves polítiques que aconsegueixin fomentar la lleialtat i el compromís amb el projecte. Ponents: Àngel Castiñeira: Director de la Càtedra de Lideratges i Governança Democràtica d'ESADE Pilar Almagro: CEO del grup VertiSub