CONFERÈNCIA

L'ètica aplicada a les relacions laborals

 • Presentacion del evento

  Enlaces a Redes Sociales

  El tipus de vida actual ha portat molta gent a anar a treballar només per poder tenir diners per viure i que la seva vida comenci en el moment en el que plega cada dia. És per això que les empreses han d'incorporar noves polítiques que aconsegueixin fomentar la lleialtat i el compromís amb el projecte.

  Més informació i altres ubicacions

  TANCAR
  Palau Macaya 

  10 de juny de 2015

  Més informació i altres ubicacions
  • Adreça:

   Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

   Dimecres 10 de juny, a les 9.00 h

  • Reserves:

   • 93 400 53 59

  • Preu:

   Activitat oberta

  • Capacitat:

   Places limitades

  La conferència en un minut

  • La crisi ha comportat que els treballadors hagin perdut els sentiments de lleialtat i compromís amb les empreses i que vagin a la feina només per guanyar un sou que els permeti viure i comencen a "viure" quan pleguen cada dia.

   Tot i que, per sort, cada vegada hi ha més empreses que han fet el pas per convertir-se en una part de la vida dels treballadors, al cap i a la fi, s'hi passen moltes hores. En aquest sentit, les empreses han d'actuar d'acceleradores del canvi de valors que hi ha dins de la societat cap a bé i no cap a malament.

  • Per aconseguir formar part de la vida de les persones, les empreses han de ser conscients que hi ha moltes maneres de retribuir als seus treballadors més enllà dels sou: possibilitat d'estudiar, d'agafar-se un temps propi per a realitzar un projecte de vida... Si les empreses tenen aquests punts en compte, es guanyen la lleialtat i el compromís amb el seu projecte, que al final és el que fa que els treballadors acceptin que pot haver-hi temps dolents en els quals cal estrènyer-se el cinturó.

  • En aquest sentit, obrir les deliberacions als treballadors i escoltar-los abans d'executar els projectes, o permetre que es puguin prendre decisions en diversos nivells sense haver d'esperar el vist-i-plau del superior són camps on les empreses poden aconseguir aquest sentiment de pertinença.

  Altres conferències del cicle

  Listado de eventos
   • PÚBLIC GENERAL

    Ètica i empresa

    Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona, Barcelona. 18 de novembre de 2014

    Segons alguns estudis, gairebé la meitat de la població té una mala imatge de les empreses. És per aquest motiu que cal recuperar l'ètica i aplicar-la a la gestió empresarial i de les organitzacions, amb l'objectiu de superar la crisi de confiança generalitzada que hi ha amb les corporacions. Ponents: Victòria Camps i Cervera: Catedràtica emèrita de Filosofia Moral i Política de la Universitat Autònoma de Barcelona Rosa García: Presidenta de Siemens Espanya

   • PÚBLIC GENERAL

    L'ètica aplicada a la funció directiva

    Passeig de Sant Joan, 108 Barcelona, Barcelona. 26 de febrer de 2015

    L'ètica no ha de ser tan sols un fet cosmètic que acabi provocant que la pròpia paraula perdi el seu significat. Les empreses han d'aconseguir que l'ètica sigui una realitat en el seu si per aconseguir una cultura que faci que qualsevol nou treballador entengui aquesta ètica i la faci seva des del primer dia. Ponents: Ángel Gabilondo: Catedràtic de Metafísica de la Universitat Autònoma de Madrid Francisco Belil: Vicepresident de la Fundació CEDE