VISITA COMENTADA

L'Exposició és una Aula amb Marc Panero

Reflexionar dins de l'exposició sobre on succeeix l'aprenentatge

Forma part de: L'exposició és una aula


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Dimecres 22 de febrer de 2017

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dimecres 22 de febrer, a les 19 h

 • Durada:

  1 h
 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

El traspàs de contingut en una sola direcció (del professor a l'alumne, per exemple) no és aprenentatge real, és simplement transmissió d'informació. En aquest sentit, què podem aprendre dels artistes? En aquesta sessió de L'Exposició és una Aula parlarem i pensarem sobre la passivitat, la proactivitat en l'acte d'aprenentatge i amb relació a l'art amb Marc Panero.

Marc Panero és soci fundador de Base Design, una xarxa d'estudis de disseny gràfic a Barcelona, Brussel·les, Ginebra, Madrid, Nova York i Santiago de Xile. És director del Màster en Disseny Gràfic de l'escola Elisava. La seva capacitat de generar ordre en temes complexos l'ha portat a dirigir molts projectes de disseny i comunicació per a diverses entitats culturals, com La Casa Encendida, CA2M, Reina Sofia, EACC, etc. Premi Ciutat de Barcelona de Disseny el 2007. El 2017 va fundar, al costat d'Arno Baudin, la petita editorial Un Cel Blau Cel, dedicada a publicacions i edicions d'artistes contemporanis.
 


Altres activitats del cicle "L'exposició és una aula"
Activitats relacionades
  • TALLER

   Exercici per fer una lenta revolució

   Aquest taller és una invitació a unir-te a un grup d'intercanvi i de construcció de coneixement col·lectiu. Un exercici per reflexionar sobre quina és la millor manera de transmetre un missatge al món. Potser és fer-ho com un xiuxiueig, perdre el control d'aquesta idea i que es converteixi en un rumor.

   En aquest espai ocorreran successos per deixar-nos afectar per situacions basades en la transmissió lenta i inesperada d'informació i en estratègies com l'afecte, el joc, el temps compartit i fins el silenci. Seran esdeveniments definits per petites conquestes o miscroesdeveniments erràtics que aspiren a tenir possibilitats de creixement i desenvolupament.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: