Cicle

La música de cinema


Pestañas principales

Divendres 2 de maig | 19.00 h
Taxi Driver. Martin Scorsese, 1976
Per suportar l'insomni crònic que pateix després de tornar del Vietnam, en Travis decideix treballar com a taxista nocturn. Com a individu té poc contacte amb la gent, però observa la violència i la desolació en la qual s'enfonsa la ciutat de Nova York. En Travis anota al seu diari totes les seves impressions, fins que un dia decideix passar a l'acció.  

Divendres 9 de maig | 19.00 h
Notes on a Scandal (Diari d'un escàndol) Richard Eyre, 2006
A una escola anglesa arriba una nova professora, la Sheba Hart. Aviat es converteix en la millor amiga i en l'objecte de l'obsessió de la veterana Barbara Covett, a punt de jubilar-se. Però quan aquesta descobreix que la Sheba està tenint una aventura amb un estudiant, farà tot el que pugui per destrossar-li la vida.  

Divendres 16 de maig | 19.00 h
Låt Den Rätte Komma In (Deixa'm entrar) Tomas Alfredson, 2008
L'Oskar, un nen tímid de dotze anys, que és assetjat a l'escola pels companya, es fa amic de l'Eli, una misteriosa veïna de la seva edat, l'arriba al barri de la qual coincideix amb una sèrie de morts inexplicables. Tot i que l'Oskar sospita que l'Eli és una vampira, intenta que la seva amistat estigui per sobre de la seva por.