VISITA COMENTADA

La naturalesa i el seu tremolor


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Del dissabte 8 al dilluns 17 d'abril de 2017

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  De dilluns a diumenge, a les 13 i 17 h

 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank
   

 • Reserves:

 • Preu:

  Quatre euros

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Recomanat per a nens i nenes de +7

  Els menors de 16 anys, han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Potser et penses que coneixes CosmoCaixa, però en aquesta proposta et convidem a veure'l d'una altra manera en una visita guiada que te'l mostrarà a la llum de la naturalesa i d'aquells elements que s'amaguen als nostres ulls.
Deixa les presses a la porta i pren-t'ho amb calma, perquè estàs convidat a una passejada pausada. I és que només la calma i l'atenció et permetran descobrir noves realitats sota el guiatge de la societat Doctor Alonso. En la visita guiada que organitzem pels voltants del Museu utilitzarem la dansa, el teatre, el pensament i el cinema per tal de mostrar-te una nova realitat i endinsar-te en la seva fantasmagoria. Obre bé els ulls per observar el més evident i proper, CosmoCaixa i els seus racons i, molt especialment, la naturalesa i allò que amaga: un "tremolor" sense el qual no podria existir.

Aquesta passejada tan especial convida nens i nenes a mirar la seva pròpia ciutat amb uns nous ulls, a gaudir de l'experiència col·lectiva del caminar observant cada detall, sentint la ciutat i prenent el temps de sentir el que és mirar. Un passeig que és en si mateix una coreografia grupal que envaeix subtilment l'espai públic alhora que el transforma, i transforma els cossos dels espectadors participants.

La naturalesa i el seu tremolor és una experiència artística feta amb les eines i la sensibilitat de creadors contemporanis, que aposta per oferir als nens i nenes una experiència diferent, en la qual ells són protagonistes, cocreadors del treball, art i part de l'assumpte. Una proposta que els parla de la seva ciutat i el seu entorn i els convida a viure un passeig en el qual es varia la percepció habitual del caminar per la ciutat, alhora que els permet prendre consciència del seu cos i la seva manera de moure's en l'àmbit del que anomenem l'espai públic.

A càrrec de:

Companyia Societat Doctor Alonso

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: