CONFERÈNCIA

La vida i la col·laboració internacional a bord de l'estació espacial


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Madrid 

Dimecres 5 d'abril de 2017

  • Adreça:

    Paseo del Prado, 36 , 28014 Madrid, Madrid

  • Horari:

    Dimecres 5 d'abril, a les 19.30 h

  • Promocions:

    50 % de dte. clients CaixaBank

  • Reserves:

Pestañas principales

Com és la vida d'un astronauta a bord d'una estació espacial? Com és el dia a dia en absència de gravetat? En què consisteix la diplomàcia espacial? Iuri Vladímirovitx Usatxov aprofundirà sobre aquests i altres detalls d'una missió espacial.

Usatxov (Rússia, 1957) ha participat en quatre vols espacials, incloent-hi dues missions de llarga durada a l'estació espacial MIR i dues més a l'Estació Espacial Internacional. Durant la seva carrera va fer set passejos espacials i en total va ser a l'espai 553 dies abans d'abandonar l'esquadra de cosmonautes, el 2005. En l'actualitat ocupa el càrrec d'especialista principal del Departament de Vols Experimentals de la Corporació Espai i Coets Energia.

Usatxov és, a més, autor de dos llibres de divulgació científica: Diario de un cosmonauta i Un día en el cosmos, aquest últim adreçat a públic infantil.

Entre els múltiples premis i reconeixements amb què ha estat distingit es troben les medalles de la NASA per Servei Públic i Vol Espacial, és Cavaller de la Legió d'Honor de França i Heroi de la Federació Russa.

 


A càrrec de:

Cosmonauta rus: Iuri Vladímirovitx Usatxov (Rússia, 1957)

En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: