CONFERÈNCIA

Els gens de les plantes que mengem


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

La nostra alimentació està basada en el conreu d'un reduït nombre d'espècies que van ser domesticades en els inicis de l'agricultura. Les noves aproximacions de la genòmica ens permeten mirar de comprendre les propietats que fan possible el conreu d'aquestes espècies i com han estat transformades en el curs dels segles. També ens donen eines per provar de resoldre els reptes que produeixen l'augment de la població i el canvi climàtic a la nostra societat.

Conferència en el marc de la celebració del 250è aniversari de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona


A càrrec de:

Dr. Pere Puigdomènech

Profesor de investigación del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) y director del Centro de Investigación en Agrigenómica (CRAG). Miembro del Institut d'Estudis Catalans, de la Organización Europea de Biología Molecular y de la Academia Europea.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: