VISITA COMENTADA

Els Jardins de Cap Roig i les seves mil cares


Horaris i ubicacions

Tancar
Jardins de Cap Roig 

De l'1 de març al 30 d'abril de 2017

 • Adreça:

  Palafrugell - Mont-ras, 17210 Calella de Palafrugell, Girona

 • Horari:

  Dissabtes, d'11 a 13 h

 • Durada:

  2 h
 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

 • Preu:

  Dos euros

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Públic familiar: Activitat dirigida a nens a partir de 6 anys.

Pestañas principales

Els Jardins de Cap Roig ens expliquen moltes històries. Ens transporten en el temps, ens acosten al coneixement de les espècies i a la composició del paisatge de la Costa Brava.

La visita guiada als jardins permetrà, a grans i petits, descobrir que els Jardins de Cap Roig no són un jardí sinó molts, amb moltes cares i amb moltes històries per descobrir. 
La seva situació, en un penya-segat de Calella de Palafrugell, li confereix unes vistes excepcionals del poble, del mar Mediterrani i de les Illes Formigues. El seu relleu singular, de sòls rogencs marcats de forts desnivells, i un dinamisme meteorològic important al llarg de l'any li confereixen unes característiques ben especials.

La visita consta de dues parts, una primera part de visita guiada pels jardins i una segona part pràctica a l'aula. 

La visita als jardins us permetrà gaudir de la bellesa de la seva composició botànica i conèixer les principals adaptacions de les plantes al nostre clima. Però l'activitat anirà més enllà i us transportarà en el temps per tal de descobrir la història i l'evolució dels jardins.

Qui eren realment els prínceps Woevodski?
Què hi feien els pirates a Cap Roig?
Quines històries ens expliquen les alzines dels Jardins? I els xiprers?

A la segona part de l'activitat, dins l'aula, trobareu diferents taules d'observació, equipades amb lupes digitals, que us permetran observar els detalls microscòpics de mostres vegetals i minerals. Aquests observacions us permetran complementar l'itinerari pels jardins, ara, amb una mirada microscòpica.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: