CONFERÈNCIA

Els límits del desig (o) el perill d'estar vius

Conferència performativa

Forma part de: No tot ha de ser parlar


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

La conferència performativa és un tipus específic de presentació que fan servir artistes, escriptors i agents culturals per arribar, afectar i involucrar l'audiència de forma satírica, emotiva, seductora i irreverent.

La conferència performativa és una pràctica artística educativa o mediadora, però també una posada en escena, un espectacle. És, en definitiva, una forma híbrida. Els creadors convidats a aquest cicle combinen imatges, idees i atmosferes amb l'ànim d'expandir la seva relació amb l'audiència. Fugar-se entre allò limitat i il•limitat. Saltar de l'impossible al que és possible. Córrer des de la pulsió fins a la seva descàrrega. Desitjar entre la vida i la mort. Conferència performativa a través de paisatges fílmics i sonors per on circula i habita el desig.

Terrorisme d'autor és un col•lectiu anònim-delirant nascut el 2012. A través de peces audiovisuals de caràcter polític i social, plantegen un remake estètic i ideològic del Maig del 68 francès. Combinant humor, viralitat, performance i nouvelle vague, plantegen una acció revolucionària que no sigui ni violenta ni pacífica, sinó creativa.


A càrrec de:

Terrorisme d'autor, col•lectiu anònim-delirant.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: