ESPECTACLE

Els petits més grans. Les faules de l'equilibri

Forma part de: Espectacles familiars


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Voleu saber què s'amaga enmig d'un bonic hort ple de fruiters, hortalisses i flors quan arriba la primavera?

 

Amb l'ajuda d'una lupa de científic, ens acostarem a la seva vida diària i entendrem les relacions que hi ha entre ells i el seu entorn en un sistema que necessita estar sempre en un bonic i delicat equilibri.

 

Us convidem a gaudir d'aquest espectacle amb titelles que ens ajudarà a conèixer i respectar el meravellós món dels insectes a través de tres històries:

- LA FORMIGA I EL PUGÓ ens explicaran la seva relació de mutualisme, en què tots dos en surten beneficiats. En aquesta història, una marieta ajudarà a trobar l'equilibri entre la formiga, el pugó i la planta on viuen per evitar la seva mort.

- LA FLOR TRISTA. Acompanyats d'un escarabat, coneixerem la planta des de l'arrel fins a la flor, i com l'abella, un insecte pol·linitzador, escampa el pol·len.

- PAPALLONES que ens descobriran com creixen fent la metamorfosi i ens ajudaran a esbrinar si les aranyes són insectes o no.

 

A càrrec de ARTRISTRAS teatre


Altres activitats del cicle "Espectacles familiars"
  • ESPECTACLE

   Escenes d'infants +3

   $nombreUbicacion. 2, 3 i 4 de gener de 2016

   A partir de l'obra per piano del compositor català Frederic Mompou, una parella de ballarins recordarà la seva infantesa i compartirà amb el públic els valors més importants d'aquesta etapa.

  • 6.00 €
  • Entrades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: