ESPECTACLE

Els planetes. Diaris d'un viatge improbable

Forma part de: Temporada musical


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

"Els planetes. Diaris d'un viatge improbable" és una proposta multimèdia de divulgació científica; música, imatges i text interactuen i es complementen per oferir un espectacle suggeridor, únic i de gran bellesa plàstica per explicar les característiques més destacades i sorprenents del sistema solar.

"Els planetes. Diaris d'un viatge improbable" uneix i integra música electroacústica en temps real, interpretada amb instruments avantguardistes i poc habituals i instruments tradicionals de diferents parts del món, amb textos que descriuen d'una manera molt breu i sota la mirada atenta d'una hipotètica astronauta un viatge fictici fins a l'estrella més propera al Sol i les particularitats més destacades dels planetes que es va trobant en el llarg periple cap a un nou món, i tot, acompanyat d'una projecció amb imatges d'alta qualitat que interaccionen amb el narrador i els intèrprets i que descriuen el que la protagonista va observant en el recorregut.

 

A càrrec de Black Noise Producciones, integrat per un expert en la divulgació de l'astronomia, Xavi Villanueva, biòleg i educador de ciència que fa més de 20 anys que treballa en l'àmbit de l'educació no formal. Ha estat coordinador i educador a CosmoCaixa, el Museu Agbar i CaixaForum Palma. També treballa en diversos programes d'activitats extraescolars de la Conselleria d'Educació de les Illes Balears.

I per dos músics, Biyi Amez i Hernan Livolsi, que fa més de 15 anys que estan en actiu, apassionats per l'experimentació musical i constructors d'instruments tant acústics com electrònics. Han treballat en diferents projectes musicals, com ara Goodoo i Macash, i han actuat en llocs com el parc de la Mar o el castell de Bellver.


Altres activitats del cicle "Temporada musical"
  • ESPECTACLE

   Els planetes. Diaris d'un viatge improbable

   CaixaForum Palma. Dissabte 29 de setembre de 2018

   "Els planetes. Diaris d'un viatge improbable" és una proposta multimèdia de divulgació científica; música, imatges i text interactuen per oferir un espectacle únic i de gran bellesa plàstica per explicar les característiques més sorprenents del sistema solar.

  • 6.00 €
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: