CURS - JORNADA

MATEMÀTIQUES RECREATIVES


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Les matemàtiques són un element quotidià, útil i accessible, i són, també, divertides. Per demostrar-ho en traurem el costat més lúdic: puzles, endevinalles, enigmes, bombolles de sabó, papiroflèxia, globus i moltes coses més.

Aquesta celebració té el suport de la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques i de la Reial Societat Matemàtica Espanyola, entre altres.

Les matemàtiques tenen un paper clau en tots els processos de l'activitat humana i la seva influència és global, sigui com una disciplina fonamental o com a part essencial de la investigació multidisciplinar. El concepte de matemàtica recreativa és tan vell com els jocs en els quals, d'alguna manera, hi intervé la lògica o el càlcul.

Una de les persones que ha contribuït més a la divulgació de les matemàtiques recreatives va ser Martin Gardner, i com a homenatge es faran activitats arreu del món per celebrar el centenari del seu naixement.

El joc i la imaginació no són incompatibles amb l'esforç i el raonament. Activitats divertides, didàctiques, sorprenents i aptes per a tots els públics.

En pots consultar el programa complet a la nostra pàgina web a partir del mes de setembre.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: