EXPOSICIÓ

Mediterrani


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Palma 

Del 4 de febrer al 8 de maig del 2016

 • Adreça:

  Plaça de Weyler, 3, 07001 Palma, Illes Balears

 • Horari:

  De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h 

  Diumenges i festius, d'11 a 14 h

 • Preu:

  Quatre euros

 • Comentaris:

  El preu inclou l'entrada a totes les exposicions

Pestañas principales

La riquesa i la diversitat del Mediterrani no només té a veure amb la vida que habita a les seves aigües, sinó també amb la flora i la fauna que poblen les seves costes, marcades per la climatologia temperada. En aquesta exposició t'oferim una perspectiva àmplia del Mediterrani, com una àrea biològicament fascinant, tot i que, avui en dia, diversos factors amenacen seriosament la sostenibilitat mediambiental.

La visita a l'exposició et permetrà conèixer quin ha estat el passat d'aquest mar, comprovar quin és el present i veure quins reptes se'ns plantegen per a la seva sostenibilitat pensant en el futur. Per ser un mar amb costes molt densament poblades, i per la mida i la capacitat de renovació limitada, actualment obté una de les taxes de contaminació i de perill d'extinció d'espècies més elevades del món.

La sostenibilitat del Mare Nostrum és, sens dubte, un repte important; visitar aquesta exposició et canviarà la manera de mirar el mar.
 

Activitats complementàries
  • VISITA COMENTADA

   Visita comentada a l'exposició Mediterrani

   CaixaForum Palma. Del 2 de febrer al 8 de maig del 2016

   Prepara't per experimentar i conèixer el Mediterrani com no havies fet mai per mitjà de la nostra visita guiada a l'exposició. Podràs endinsar-te en un banc de tonyines, observar l'evolució de la crisi salina o descobrir quins són els perills reals que amenacen el futur del nostre mar.

  • 3.00 €
  • Entrades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: