TALLER

Microondas y cocina

La ciencia de una nueva forma de cocción

Forma part de: Cuina i ciència


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Divendres 2 de març de 2018

  • Adreça:

    Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

    Divendres 2 de març, a les 19 h

  • Durada:

    1 h 30 min
  • Promocions:

    50% de dte. Clients CaixaBank

  • Reserves:

  • Preu:

    Quatre euros

  • Aforament:

    Places limitades
  • Comentaris:

    Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

  • Accessibilitat:

Pestañas principales

Desde el descubrimiento del fuego, el ser humano ha empleado el calor para cocinar y siempre lo ha hecho proporcionando temperatura del exterior, tanto con leña como con carbón, gas, petróleo, vitrocerámica o inducción. Hoy ya es una realidad poder cocinar con una nueva transmisión térmica: el microondas.

Analizaremos las ventajas, inconvenientes y sobre todo aprenderemos a cocinar diferentes alimentos, desde frutas y verduras hasta carne y pescado. Pero, además, los asistentes incluso podrán hacer crema catalana y bizcocho.

 

Edad recomendada a partir de 16 años


A càrrec de:

Pere Castells, químico y colaborador de El Bulli Taller, y Sebastián Velilla, cocinero experto en cocina al microondas.  

Altres activitats del cicle "Cuina i ciència"
    • TALLER

      Gelats i ciència

      CosmoCaixa Barcelona. Divendres 9 de març de 2018

      El món del fred que representen els gelats seran el motiu d'anàlisi i taller. S'estudiaran els components: Hidrats de carboni (sucres i fibres), proteïnes, greixos i els emulsionants/estabilitzants.

    • 4.00 €
    • Entrades
    • TALLER

      Xocolata i ciència

      CosmoCaixa Barcelona. Divendres 16 de març de 2018

      Pràcticament a tothom li agrada la xocolata. Aquest interès gairebé unànime que, en alguns casos, pot considerar-se una passió, converteix la xocolata en un instrument ideal per parlar de ciència.

    • 4.00 €
    • Entrades
Recursos multimèdia
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: