TALLER

Microones i cuina

La ciència d'una forma nova de cocció

Forma part de: Cuina i ciència


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Divendres 2 de març de 2018

  • Adreça:

    Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

    Divendres 2 de març, a les 19 h

  • Durada:

    1 h 30 min
  • Promocions:

    50% de dte. Clients CaixaBank

  • Reserves:

  • Preu:

    Quatre euros

  • Aforament:

    Places limitades
  • Comentaris:

    Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

  • Accessibilitat:

Pestañas principales

Des del descobriment del foc, l'esser humà ha utilitzar la calor per cuinar i sempre ho ha fet proporcionant temperatura de l'exterior, tant amb llenya, carbó, gas, petroli, vitroceràmica o inducció. Avui ja és una realitat poder cuinar amb una nova transmissió tèrmica el microones.

Analitzarem les avantatges, els inconvenients i sobretot aprendrem a cuinar diferents aliments, des de fruites i verdures a carns i peixos. Però a més, els assistents, fins i tot podran fer crema catalana i pa de pessic.


A càrrec de:

Pere Castells, químic i col·laborador del Bulli Taller Cuiner i Sebastian Velilla, cuiner expert en cuina al microones.  

Altres activitats del cicle "Cuina i ciència"
    • TALLER

      Gelats i ciència

      CosmoCaixa Barcelona. Divendres 9 de març de 2018

      El món del fred que representen els gelats seran el motiu d'anàlisi i taller. S'estudiaran els components: Hidrats de carboni (sucres i fibres), proteïnes, greixos i els emulsionants/estabilitzants.

    • 4.00 €
    • Entrades
    • TALLER

      Xocolata i ciència

      CosmoCaixa Barcelona. Divendres 16 de març de 2018

      Pràcticament a tothom li agrada la xocolata. Aquest interès gairebé unànime que, en alguns casos, pot considerar-se una passió, converteix la xocolata en un instrument ideal per parlar de ciència.

    • 4.00 €
    • Entrades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: