PROJECCIÓ

Moon +7

Duncan Jones, Regne Unit, 2009, 97', VOSE

Forma part de: CosmoNits de pel·lícula


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

En un futur no gaire llunyà, un astronauta (Sam Rockwell) viu aïllat durant tres anys en una excavació minera de la Lluna. Quan el seu contracte està a punt d'expirar, descobreix un terrible secret que el concerneix.
Moon és un film de ciència-ficció que surt dels paràmetres estàndards de les grans produccions comercials plenes d'efectes especials, i ha esdevingut un petit gran film de culte.
Planteja de manera interessant el tema de l'esgotament de recursos energètics i la necessitat de l'home de buscar fonts alternatives, les possibilitats i els límits de la clonació humana, i també el futur dels vols espacials.

 

Aquest dia el Museu allargarà el seu horari d'apertura fins a les 21.30h

 

A les 21 h, concert de Hop's Trio
Hop's Trio és una jove formació que s'ha unit per rememorar grans clàssics del swing dels mítics trios dels anys 30, oferint un repertori on destaquen temes de BennyGoodman, Oscar Peterson i Louis Armstrong, entre d'altres.


Activitats relacionades
  • EXPOSICIÓ

   Experiment any 2100

   $nombreUbicacion. Fins el 24 de gener de 2016

   Com  viurem l'any 2100? I quins són els reptes que haurem d'afrontar com a societat durant el segle XXI? Descobreix com podem influir en el present per construir, entre tots, un futur millor!

  • Activitat oberta. Places limitades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: