Cicle

Noche de los museos. Cosmobot


Pestañas principales

Robots intel·ligents competiran en dues categories: 
- Curses de cotxes de conducció autònoma 
- Robots lluitadors de sumo 

Un autèntic espectacle de ciència, tecnologia i treball ben fet. Vols veure els millors robots enfrontats?... Una trobada que no podràs oblidar!   
En aquest esdeveniment, connectat amb la Lliga Nacional de Robòtica de Competició, els millors constructors de robots de l'Estat espanyol, en dos nivells, amateurs i champions, es reuniran a Barcelona per demostrar qui ha dissenyat la criatura més intel·ligent, més forta i més ràpida.   

Cosmobot es consolida així com la competició de robòtica de referència pel nivell dels robots participants, i referma el seu lideratge, iniciat l'any 2008.   Aquest esdeveniment està obert a tots els públics, i mentre es du a terme, a més de gaudir d'una de les millors competicions de robòtica d'arreu d'Espanya, es pot conversar amb els competidors i aprendre sobre l'estructura dels robots.   
Ben segur que enguany els equips, igual que en edicions anteriors, oferiran a tots els assistents un autèntic espectacle de ciència, tecnologia i feina ben feta.   
Quan acabi la competició els interessats podran participar en un dels tallers de construcció de robots que preparem especialment per a aquesta ocasió.  

T'hi esperem!